Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Skal du på fjellet i påsken? Da bør du huske dette...

Påsken er høysesong for fjellturer, og vi har laget en liten huskeliste til deg over helt nødvendige ting å pakke med seg. Vi har plukket ut de tingene som man kanskje har lett for å glemme når man skal på tur, slik som solkrem og fuktighet til leppene. 

GOD PÅSKE - Pass på dere selv i påskefjellet!
 

 

 


Solkrem


Solkrem er kanskje det aller viktigste du tar med deg til påskefjellet. Solen er veldig sterk i påsken, så det er viktig å beskytte huden. I tillegg til at solen er sterk, så reflekterer også solen i snøen, noe som gir en slags dobbel effekt. Husk å smøre deg før du skal i slalåmbakken, ut på langrenn, eller rett og slett bare slappe av i solveggen. 

Mer sol: Husk å ta vare på huden i påsken!

1. La Roche-Posay Anthelios solstift F50, 179,-// 2. Cosmica Sun solkrem ansikt SPF30, 122,90,-// 3. Matis Réponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF30, 197,-// 4. ZO® SKIN HEALTH Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30, 865,-

 

Solbriller

 

Solbriller er et must i påskeferien, for vi håper på masse sol! Det er viktig å beskytte øynene og spesielt på fjellet der det kanskje er snø. Disse tre parene er superkule. 

 

solbriller 2017


1. Ray-Ban, 1,299,-// 2. H&M, 89,90,-// 3. Max and Co/ Specsavers, 1,795,-
 

Gult: Se våre gule favoritter

Ansiktspleie

Det er viktig å påføre huden og leppene fuktighet hele tiden, men kanskje ekstra viktig nå i påsken. Med en kombinasjon av sol og kulde, er det viktig å ta vare på huden sin. Hvis solen ikke skinner og det er veldig kaldt, kan det være lurt med en kuldekrem. Smør også leppene for å slippe at de skal bli såre eller sprukne. 

ansiktspleie til paske
leppeomader med solfaktor
1. Elizabeth Arden Prevage City Smart SPF 50, 550,-// 2. Origins Ginzing Energy-Boosting Moisturizer, 195,-// 3. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, 225,-// 4. Clinique Sun Compact SPF 30, 309,-// 5. eos Lip Balm Sphere, 71,-// 6. Harmoni leppepomade, 27,30,-// 7. Colorescience® Sunforgettable® Lip Shine SPF 35, 225,-
 

Boktips: Bøkene vi vil lese i påsken

Hårprodukter 

 

Håret kan fort bli veldig tørt og elektrisk i kulden, så det er viktig med masse fuktighet. MEN... etter en dag i slalåmbakken kan håret også bli ganske fett under lua eller hjelmen. Hvis du får veldig tørt hår i påsken, kan du for eksempel tilføre håret litt ekstra fuktighet ved å bruke olje. Hvis du lett får fett hår, kan det være greit å bruke en tørrshampo for en "quick fix". 
Her er noen eksempler på produkter som er enkle å ha med seg i bagasjen: 

harprodukter til sol
1. Sebastian Dark Oil, 299,-// 2. Wella SP Sun UV Spray, 198,-// 3. Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch, 140,-

 

Bodylotion

 

For ekstra fuktighet i kulden kan det være lurt å pakke med seg en god bodylotion i påsken. Det er viktig å pleie huden godt, og spesielt i vinterkulden. Her er noen av våre favoritter: 

bodylotiopn til påske

1. Sanctuary SPA Classics Body Lotion 169,-// 2. Lancôme Nutrix Royal Body Lotion 355,-// 3. Elizabeth Arden Eight Hour All-Over Miracle Oil 240,-// 
 

 

Mer påskestoff: 

Påskekonkurranse: Vinn lekre hårprodukter!

De morsomste brettspillene

Krim-seriene du må se i påsken
 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram
Vi er også på snapchat; stylistano 

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold