Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Slik holder du deg fresh i varmen

Vi gleder oss til sesongen for lette klær, brun hud og varmt vær, men vet også at solen kan være noe av det mest skadelige for huden og håret. Det kan være greit å vite hva du bør unngå og hva du bør gjøre allerede nå, sånn at du er godt forberedt til å steike i solen en hel dag.

Les også: 10 problemer brunetter har

Med én gang temperaturen stiger pleier de fleste å krympe sminkerutinene sine til det essensielle: mascara, concealer og leppomade. Et fullsminket ansikt vil aldri vare (eller se bra ut) på en varm og fuktig dag. Det beste er å gå med minst mulig sminke, men det kan være vanskelig å velge hvilke produkter som holder seg gjennom varme, fuktighet og svette. Derfor har vi samlet fem tips som kan hjelpe deg i det varme været.

Les tidligere beautytips her!

5 tips i varmt og fuktig vær
 

LES ALT OM HÅRFJERNING PÅ COSTUME.NO
 

1. Invester i vanntett makeup

Sminke har kommet langt siden 90-tallets revolusjonære vanntette mascara. Nå er det lett å få tak i produkter som holder seg på huden uten å klogge porene.

2. Ikke bruk pudder

Du vil naturligvis svette mer om sommeren, så pudder på ansiktet vil bli kakete og samle seg i klumper. Gå for kremfoundation, krembaserte øyenskygger og krembasert blush som vil påføres jevnt over huden.

3. Bruk "setting spray"

Setting spray legger seg som et lett lag av beskyttelse på huden, og forhindrer at sminken renner av. Facial- og cooling mist gjør samme nytte, og vil i tillegg gi deg en fresh følelse i sommervarmen. (Psst: vi har hørt at hårspray også fungerer, men bruk et tynt lag for å unngå et klissete ansikt.)

4. Ikke bruk tykk dagkrem

En tykk krem på ansiktet om sommeren vil gjøre at sminken renner rett av. Bruk en tynnere krem, og pass på at den er absorbert i huden før du påfører dagens sminke. En dagkrem med solfaktor er gjerne litt tynnere, og vil beskytte huden din mot solen.

5. DIY

Hvis det er én sesong du virkelig skal booste DIY-rutinene, så er det sommeren. Bruk avkjølte teposer på øyelokkene - koffeinen vil krympe blodårene, minimere poser under øynene og dempe mørke ringer. En enkel ansiktsmaske er knust papaya smurt utover huden. De naturlige enzymene i frukten vil fjerne oljen i ansikten uten å tørke ut huden.


Face mist, Harmoni, 59,- // Vannfast mascara, Anastasia, 103,- // Krembasert øyenskygge (svart), Shiseido, 325,- // Krembasert øyenskygge (lilla), Shiseido, 325,- // Dagkrem med solfaktor, Bliss, 287,-
 

Les også: Stjel vårstilen til bloggerne

Les også: 8 tegn på at dere vil være BFFs for alltid

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold