Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Styleconnection legges ned

15. mai 2014 gikk Kristins store drøm i oppfyllelse da hun lanserte sitt eget klesmerke. Siden har Stylista-bloggeren hatt 10.000 handlende kunder på nettbutikken, men nå er det slutt for klesmerket "styleconnection". 


– Jeg har hverken tid, kapasitet eller helse til å drive både blogg, nettbutikk og en fysisk butikk. Tid til å være både gründer, designer, programleder, et medmenneske og foredragsholder, og jeg er nødt til å fokusere på de tingene som faktisk betyr noe, skriver Kristin på bloggen. 

I oktober 2016 åpnet Kristin sin egen butikk på Grünerløkka som bærer samme navn som klessmerket: "styleconnection". Her har hun solgt eget design, samt små dupeditter som hun har kjøpt inn eksternt. Med fokus på komfort, farger og størrelser har hun skapt en nisjebutikk som ikke ligner noen andre i Norge. Butikken vil hun fortsette å drifte i tiden fremover, men uten klessmerket "styleconnection". 

– Det gjør skikkelig vondt, det må jeg bare innrømme. Jeg var jo så hinsides stolt da jeg lanserte dette klesmerket, men nå må jeg bare innse at det er over. StyleConnection som liksom var kommet for å bli. Kanskje en gang i fremtiden, skriver hun på bloggen. 

Kristins visjon bak å åpne butikk: - Jeg er dritlei ordet trend. 

Kristin har vært en viktig talsperson mot kroppspress med sine engasjerende videoblogger.

Kanskje vi kan glede oss til flere av disse i tiden fremover? 

Mer om Kristin Gjelsvik: 

Vant hederspris på Vixen Blog Awards

"Nei, det er faen ikke normalt" 

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano 

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold