Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Kommentarer

Hhh
Hhh
Anonymous
Dette var dessverre veldig kleint og uprofft. Her burde det vært brukt mikrofon for å unngå den metalliske lyden og støyen, og det hele burde vært forberedt bedre. Pinlig å se på.
Meg
^ Syntes du virkelig det var kleint å se på? Videoen var jo bra <3
Anonymous
Enig med anonym, dette er et bilde på vårt triste og kleine neokapitalistiske kultur.
Irr
"hjemme hos" men så har dere det store fokuset på max faktor sminke? hvor har dere skrevet "sponsa" igjen her a? Er det kanskje ikke så viktig for stylista å følge sitt samfunnsansvar å fortelle hvorfor innlegget er laga? uprofft å skulle lage hjemme hos men så fokusere på sminke. Det er jo HJEMME hennes som skal være fokuset. Veldig skuffet over stylista. Både feil fokus og ikke forteller at innlegget inneholder produktplassering. Synes Emilie er veldig modig til å stå opp imot dette selv om det er i etterkant. Dette setter virkelig ikke stylista i godt lys.
Anonymous
Ute plot dårlig og klein video.
Juliene Wellersen
HVA for en DÅRLIG intervjuer!! Stylista MÅ så fort som mulig FINNE en BEDRE intervjuer og si HA DET til den Annete!! Kanskje inviter hun EMILIE VOE til å bli deres NYE Stylista Mote, Redaksjon, ALT Ansvarlig???! Hun ser MYE MER imøtekommende ut, enn den KJEDELIG Annete Haga!! SPAR meg!! Og MANGE ANDRE!! Den første gang jeg komme til å ta en titt på deres "video-er", Blir jeg slått i ansiktet med en så SKIKKELIG dårlig video-header!! Hun har en KUNST smil, en SKIKKELIG en!! Voe er SÅ GLAD hele tida!! Den Annete oppføre seg som OVER all !! Hun har bestandig vært sånn!! Derfor INGEN kjæreste STOPPE med henne!! Hun er ALTFOR FAKE!! Så en JOLETE dritt!!
Anonymous
haha kleineste og dårligste intervjuer jeg har sett

Legg til kommentar

Relatert innhold