Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Ukens beauty-tips på budsjett: Jojobaolje

Nå er det endelig tid for litt beauty-tips på budsjett!

I dag har vi samlet noen tips til bruk av vidunderproduktet jojobaolje. I likhet med kokosolje, kan denne oljen kan brukes til nesten alt, og det beste av alt - den varer og varer... og varer. 
For best resultat, velg en jojobaolje som ikke er blandet med andre oljer.
Du kan kjøpe oljen på apoteket eller bestille den på nett. 

Vi har samlet 8 tips til hva oljen kan brukes til, en beauty-video fra Teen Vogue og noen andre produkter som inneholder den herlige oljen.


Flere beautytips på budsjett - neglelakk
 

Dette kan du bruke jojobaolje til:

Ansiktskrem 
Jojobaolje kan brukes som dag - eller nattkrem. Bruk noen dråper av oljen som ansiktskrem under sminken på dagen, og øk mengden til bruk på natten for mer fuktighet. 

Ansiktsrens
Jojobaolje fungerer perfekt som en ansiktsrens. Oljen inneholder stoffer som kan rense huden for kviser, hudrmer og andre urenheter. Ved å smøre på noen dråper på huden, og deretter skylle med vann, vil du fjerne skitt og olje som har bygget seg opp gjennom hele dagen.

jojobaolje-ingrid-holm

Hårkur
Har du tørt og livløs hår, kan jojobaolje være løsningen. Masser oljen inn i håret og la det virke så lenge du har tid, og deretter vask håret. Jojobaolje kan også hjelpe mot flass i hodebunnen. Masser noen dråper med oljen inn i hodebunnen og la det virke. 

Sminkefjerner
Du kan fjerne øyensminke med denne oljen, og den fjerner til og med vannfast maskara. Hell noen dråper på våt bomull og fjern sminken forsiktig. Obs: ikke vær for hardhendt når du fjerner øyensminke. (Se video under)

Bodylotion 
Påfør jojobaolje på tørre områder av huden for ekstra fuktighet. Oljen er også perfekt å bruke hvis du er solbrent, eller har områder med irritert hud. 

Shavekrem 
Jojobaolje kan fint brukes som en mild shavekrem. Den kan også påføres etter shaving eller voksing for å unngå irritert og rød hud.

jojoba-shave

Fotkrem
Sist, men ikke minst er oljen fin å bruke som en fotkrem. Har du hard hud eller sprekker på helene, kan denne oljen være din redning. 

Les også: Slik sminker du deg til større lepper


Hvordan få glødende hud:

Produkter som inneholder jojobaolje: 

jojobaolje-produkter

Beach spray kr 179 // Drip dry neglelakk kr 151 // Blow Dry krem kr 159 // Dagkrem kr 335


Les også: Ny skjønnhetsserie - H&M Beauty

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er også på snapchat; stylistano 

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold