Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Ukens beautytips på budsjett: VANN

Vann er  veldig viktig for hvordan du føler deg og hvordan du ser ut. Er kroppen din i væskebalanse, vil huden din holde seg fresh og du vil sannsynligvis føle deg mye bedre. Dette er for eksempel noe idrettsutøvere bruker veldig mye tid på før konkurranser, slik at de skal prestere best mulig. Uten riktig væskebalanse vil du føle deg slapp og uopplagt, så det er veldig viktig å få i seg nok vann under fysisk aktivitet.

Ifølge helsedirektoratet skal et voksent menneske ha i seg ca 2-2,5 liter vann hver dag, som utgjør ca. 8 glass. Dette kommer selvfølgelig an på hvor mye du trener og individuelle forskjeller, men det er en grei "huskeregel"! 

Viktig! Husk å drikke rikelig med vann når du er på ferie i sommer. Kroppen trenger mye mer vann i varmen, så husk å ta med deg en vannflaske på stranden!

Husk også at "skjønnhet kommer innenfra"!

Hvis du syns det er kjedelig med vanlig vann, kan du tilsette alle mulige frukt, bær og grønnsaker - bruk fantasien! Bli inspirert av CathInTheCity og Eirín Kristiansens herlige ideer til "fancy" vann.

Nederst i artikkelen finner du oppskriften på Khloe Kardashians Detox Water!
 

 

eirin-kristiansen

Besøk CathInTheCity.com og Eirín Kristiansen.no for mer inspirasjon.
 

 

 

 


Masse skjønnhet og inspirasjon finner du her!

 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er også på snapchat; stylistanO

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold