Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Vixen Blog Awards: Style Connection vant juryens hederspris

I kveld var det duket for Vixen Blog Awards og Stylista-blogger Kristin Gjelsvik (StyleConnection) vant den nye prisen Juryens Hederspris. 

For 7. gang ble prisutdelingen Vixen Blog Awards arrangert. I år var bloggernes festaften på Grand Hotell i Oslo. 

14 priser ble delt ut. Kristin var nominert til hele seks priser: Årets livsstilsblogg, Årets gullpenn, Årets bloggbusiness, Årets sterke mening, Årets blogger og Folkets favoritt.

– Jeg vant pris! Jeg kan ikke tro det. En pris vi ikke visste om jo. Så utrolig stas. Jeg er så stolt og glad og klar for dansegulvet, sa Kristin til Stylista. 


Lei av kroppspress


Kristin fikk Juryens Hederspris for sin enorme innsats og arbeid for en av hennes hjertesaker: å stå imot kroppspress. I talen sin snakket hun om bloggernes viktige ansvar og at alle bloggere må være bevisste på påvirkningskraften sin. 

– Jeg er drittlei av plastisk kirurgi og at alle skal være så jævla perfekte. Vi er ikke det. Og vi skal ikke være det. Vi må være sunne forbilder for unge jenter der ute og ta ansvar. Og jeg skal kjempe videre mot kroppspresset. 

Det hadde kommet inn 40.000 nominasjoner til prisene i forkant. En jury bestående av Hans Petter Nygård Hansen, Kristin GrøntoftIda, Elise Eide Einarsdóttir og Bianca Olsson valgte ut semifinalistene. Av de utvalgte semifinalistene stemte leserne fram finalistene, som juryen har plukket ut vinnerne fra. Bortsett fra kategorien Folkets Favoritt, som Sophie Elise vant i fjor, der er det leserne sm har stemt fram vinneren. I år vant  Komikerfrue  den høythengende prisen. 

Andre Stylista Influencere som var nominert til priser i kveld var Eirin Kristiansen til Årets Bloggbusiness og Hoang-søsterene bak bloggen candidthat.com til Årets moteblogg. 
 

Her er KVELDENS vinneRe: 

 

ÅRETS MOTEBLOGG
Polliani

ÅRETS BEAUTYBLOGG
Emilie Tømmerberg

ÅRETS TRENINGS- OG HELSEBLOGG
Treningsfrue

ÅRETS INTERIØRBLOGG
Stylizimo

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG
Pappahjerte

ÅRETS MATBLOGG
Foodie stories by Anders Husa

ÅRETS GULLPENN
June Holm

ÅRETS BLOGGBUSINESS
Sophie Elise

ÅRETS STERKE MENING
Thea Steen

ÅRETS STJERNESKUDD
Kona til

ÅRETS BLOGGER
Sophie Elise

FOLKETS FAVORITT
Komikerfrue


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

Kommentarer

Legg til kommentar