© Instagram: Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio,

12 måter å finne en date på - uten Tinder

Dating uten Tinder-hjelp

22. juli 2016 av Redaksjonen

Tinder har for mange blitt det hotteste stedet å treffe nye mennesker på, men det er ikke helt problemfritt. Er du lei av å få vondt i tommelen av all swipingen til venstre? Da er det på tide å legge ned telefonen og gå ut i den virkelige verden. For det er faktisk mange andre måter du kan finne deg en date på - som ikke involverer bruk av apper - selv om du kanskje har glemt det.


12 tips for deg som vil finne en date, uten tinder-hjelp:

1.

Bli et ja-menneske, og dra på det du blir invitert med på. Er det noen du ikke kjenner spesielt godt som arrangerer fest? Perfekt! Da har du ekstra gode sjanser for å bli kjent med nye mennesker - og en potensiell date.

2.

Spør vennene dine om de kjenner noen single gutter som kunne vært en bra match for deg. Du føler deg kanskje teit som spør, men du har jo ingenting å tape.

3.

Løft blikket opp fra telefonen når du beveger deg ute. Legg merke til hvilke mennesker som tar samme t-bane som deg til jobb, og hold øyekontakten om du ser noen av interesse. Hvem vet hva det kan føre til...

4.

Gjør mer av det du allerede digger, og test gjerne ut nye hobbyer! Glad i musikk? Dra på flere konserter med artistene du digger, og bruk anledningen til å komme i snakk med andre. Et felles utgangspunkt er aldri dumt.

5.

Dra ut på byen. Det funker. Psst: Om du er ute etter noe seriøst er det er ingen dum idé å være litt hard to get...

6. 

Sjekking på treningssenteret kan fort bli kleint - men det bør likevel ikke utelukkes helt. Bare pass på at du ikke glemmer å faktisk trene når du er der...

7.

 Ta med deg hunden din (eller venninnen din sin) ut til hundeparken oftere. Det er en perfekt måte å komme i kontakt med andre hundeeiere på!

8.

Hvorfor ikke dra på en klassisk blind date? Bare sørg for at venninnen din kjenner smaken din, slik at du unngår å måtte finne på en dårlig unnskyldning etter fem minutter. 

9. 

Skal du i bryllup? Du kommer garantert ikke til å være den eneste single der, og den romantiske stemningen legger alt til rette for litt flørting.

10. 

Dropp stalkingen av ekser på Facebook, og prøv heller å søke opp noen du var forelsket i på ungdomsskolen. Kanskje de har blitt enda kjekkere med årene? Det skader ikke å sende en melding og si at vedkommende dukket opp under "Personer du kanskje kjenner", og jeg er nysgjerrig på hvordan du endte opp som...

11.

 Øv deg på smalltalk. Det er kanskje ikke det morsomste du vet i verden, men jo mer erfaring du får med det, jo enklere blir det å komme i kontakt med fremmede i heisen, i kaffekøen eller på bussen.

12. 

Inviter til fest - der alle vennene dine må ha med seg minst én ny person. Selv om du ikke ender opp med å date noen av dem senere, får du i alle fall utvidet nettverket ditt - og det er et steg i riktig retning!

 


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

NYHETSBREV