© Instagram

Du må se it-serien Younger

Serien du MÅ se!

15. juni 2016

@youngertv

I kveld har endelig TV-serien «Younger» premiere på TV2 Livsstil og Sumo. Serien blir omtalt som den nye «Sex and the City». Det synes vi er litt å ta i, men vi er superfans. 


Bak serien står Darren Star, kjent for tv-serier som , «SATC», «Beverly Hills, 90210» og «90210». Så det sier seg selv at dette er bra. Følg Stylista no på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano Sutton Foster spiller hovedrollen, men også Hilary Duff og nordmannen Thorbjørn Harr har større roller. Og det ryktes at det blir "hooking" mellom de to sistnevnte. Russ i år? Slik overlever du russetiden!Kort fortalt handler serien om den nyskilte 40-åringen Liza som må komme seg tilbake i jobb etter å ha vært hjemmeværende med datteren i mange år. Hun merker fort at det er vanskelig å komme inn i forlagsbransjen i New York når man er ikke er i 20-årene. 


Hun treffer tilfeldig den superheite tatovøren Josh (Nico Tortorella), som tror at hun er på hans alder. Sammen med venninna Maggie lager Liza en plan om å late som om hun er 26 for å få seg jobb. 


Og det blir det selvfølgelig krøll av. Mye krøll. Det er bare å notere seg navnet Nico Tortorella med det samme, for du kommer garantert til å stalke han på Instagram etter første episode. So here you go:

@nicotortorellaJenny Skavlan har fått en datter! Se hva hun skal hete her!Se de to første episodene av «Younger» på TV2 Livsstil i kveld 22.00. Du kommer til å digge det!

Se Costume.no for alt om Kylie Jenners neglelakk!

NYHETSBREV