© Getty

Hvilken Kardashian er du?

Kardashian-testen

28. august 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Det er bare å innrømme det. "We all love them or love to hate them": Kris, Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Kendall. 

Enten det er "guilty pleasure" eller du er blodfan, så kommer du til å elske denne!

Nettstedet The Dishh har laget den ultimate testen: Hvilken Kardashian er du?

Ta TESTEN HER!!!

- Og finn ut hvilken Kardashian du er!
Vi i Stylista-redaksjonen har selvfølgelig tatt testen både en og to ganger og det viser seg at vi har en Kourtney, Kim og Kris på huset. Vi har rett og slett fått en ny hobby!


Er du den stilsikre Kim, som elsker mannen og datteren sin North, mer enn hun elsker seg selv (SÆRLIG!, referanse: hennes egen selfie-bok "Selfish"), er familiens store entreprenør og som familien kan takke for den enorme suksessen? - Noe som hun ofte tydeliggjør i serien i alle fall.


Er du "big mama" Kris, som var gift med Bruce Jenner, vi mener Kaitlyn Jenner. Som er familiens overhode, deler ut lommepenger, er manager for dem alle, er alltid super busy, men elsker barna sine over alt. Og selger, vi mener, låner dem gjerne for den rette summen?


Er du Kourtney, som elsker barna sine, har en litt trøblete mann (som er inn og ut av rehab og lever av å kjøpe og selge biler og å gå på nattklubber), er alltid superfrsh, elsker frozen yoghurt og interiør, og er bare 152 centimeter?


Er du Khloé, den mest høylytte og temperamentsfulle i familien, som leter etter den store kjærligheten, liker å ta seg en fest, er den som trener hardest, liker å konkurrere med søstrene sine, som alltid får skylda og alltid har superlange negler?


Er du Kendall, den eneste som ikke er utadvent av natur i familien, som er den vakreste (super modell alert!), som har de vakreste jentene i verden til besteveninner, som reiser verden rundt på oppdrag for de største designerne og som henger med gutter som Justin Bieber?


Har du sett den sexy september-utgaven til Costume?


Eller er du Kylie, som er, eller vil være, familiens sorte (eller skal vi si dip-dye grønne) får. Som har de største leppene (og nå også puppene), som elsker hunder, er den tøffeste av søstrene og har den mest edgy og røffe stilen?


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM
Vi er på snapchat; stylistano

 

NYHETSBREV