© Getty Images

Kardashians supersexy Met-kjoler

Kardashians på MET

15. juni 2016

I natt var det duket for et av de viktigste eventene for moteeliten og kjendisene: Met-gallaen. Hvert år holdes gallaen på Metropolitan Museum of Art, og er den offisielle åpningen av årets utstilling på museet. 


Temaet i år var «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology», som førte til mange metalliske antrekk på den røde løperen. Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano Det var glitter og glamour all the way og Kardashian-familien var selvfølgelig godt representert. Se høydepunktene fra fjorårets galla her!

Kendall Jenner strålte i en frekk kjole fra Versace med utskjæringer. Vi elsker den elegante frisyren og sminken.keep up with the kardashians

Kylie Jenner hadde på deg en kjole fra Balmain. Den ekstravagante sølvkjolen var dekket av glitrende strass. Kjolen er nok veldig tung og etter gallaen snappet hun bilder av sårene hun hadde fått av den. Costume.no: Se de fineste kjolene fra Met-gallaen!

Kim Kardashian kjørte også sølv. Kjolen minnet litt om en robot og var også fra Balmain. Hun fullførte looken med sølvsko og en kul ear cuff. Kanye West matchet selvfølgelig fruen og i motsetning til de fleste mannlige gjestene hadde han på seg hullete jeans, brune semskede boots, T-skjorte og jakke fra Balmain, som var dekket av strass. Den veier nok også noen kilo... For å toppe antrekket, hadde Kanye på seg lyseblå linser som passet godt til kveldens tema. Og som du vet: Kanye gjør ingenting halvveis. Kjendisenes favorittfrisyre fra kvelden ser du på Costume.no

Kris Jenner er også en del av Olivier Rousteings Balmain Army og hadde på seg en glitrende sort kjole fra motehuset. Dette er dessverre ikke den fineste kjolen vi har sett Kris i, men Kardashian-klanens overhode ser alltid glamourøs ut. 


Vi håper at hun roer ned litt på den plastiske kirurgien, for nå begynner huden hennes å ligne mer på en skinnsofa enn en 30-åring. 


På armen hadde hun den 25 år yngre kjæresten, Corey Gamble. Les alt om sesong 12 av "Keeping Up With The Kardashians" her!Caitlyn Jenner, Kourtney og Khloé Kardashian var ikke å se på den røde løperen. 


Det var heller ikke Lamar, Scott, Rob og Blac Chyna...Se kjolen som stjal hele showet på Costume.no!

NYHETSBREV