Årets Stylista 2017

Årets Stylista 2017

15. mai 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

For fjerde år på rad arrangerer vi konkurransen Årets Stylista!Den store festen, Årets Stylista 2017 og Olympus PEN summer party går av stabelen 7. juni. I fjor hadde vi festen og kåringen på Mesh med mat, snacks, bobler, Olympus-fotograf, pressevegg, makeup-artister, plukk din egen Glossy Box og selvfølgelig Stylista-bloggerne og dere fine lesere. 

Se video fra Årets Stylista 2016 her!

INVITASJON

Dere lesere er selvfølgelig invitert og invitasjonen kommer på Stylista i mai, så følg med.Det er et eksklusivt antall plasser og, som i fjor, kommer det til å bli rift om disse. I fjor var det Karianne Skillberg som vant den gjeve tittelen og de fantastiske premiene. 

SLIK DELTAR DU

Årets Stylista er en inspirerende, ung, kul, stilig og kreativ person som ikke er redd for å by på seg selv. For å delta i konkurransen må du legge ut et, eller flere inspirerende mote- eller outfitbilder av deg selv på Instagram med #åretsstylista2017 innen 19. mai.

NB! Deltakere må være 18 år og du må ha åpen profil for at vi skal kunne se bildene dine. 

Vi i Stylista-teamet vil velge ut 15 favoritter som vi presenterer på Stylista i mai. Av disse 15 favorittene, vil en jury velge ut 3 finalister. Og da er det opp til dere lesere å stemme fram Årets Stylista 2017. Hva venter du på? Legg ut bilde nå!I fjor fikk vi inn over tusen bilder!

PREMIENE 

Årets Stylista 2017 blir profilert på Stylista.no og i alle våre kanaler og får en fantastisk premie. Den er ikke helt klar, men vi kommer tilbake med informasjon så snart vi vet mer. Fjorårets Stylista vant 

it-kameraet Olympus PEN med fashion-tilbehør til en verdi av 7.000 kroner og 

et årsabonnement fra Glossybox – Den mest engasjerte skjønnhetsesken i Norge!

 

ÅRETS STYLISTA 2017 og OLYMPUS PEN SUMMER PARTY

Det blir goodie bags med masse lekkert innhold, pressevegg, snacks, bobler, kåring av Årets Stylista 2017, musikk og spennende overraskelser. Stylista-bloggerne kommer og moteansvarlig, Annette Haga kommer selvfølgelig også . Følg med på Stylista framover for vi kommer til å slippe flere spennende nyheter om konkurransen Årets Stylista 2017 og Årets Stylista 2017 og Olympus PEN summer party. 

Vi gleder oss!

 

Hovedsponsorer:

 FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!VI ER PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

NYHETSBREV