© Stylista & Ulrikke Lund

NEW YORK-VINNER!!

NEW YORK-VINNER!!

13. november 2013

Nå har vi trukket ut den heldige vinneren av vår New York-konkurranse + 10 000 kr i shopping som kan brukes der! For å få være med i konkurransen måtte du skape en profil på Stylista.no. Vinneren ble Stylista-brukeren: LydiaWho! Hun får selv velge seg ut en reisekamerat som er like heldig å få bli med! Vi har tatt en kjapp prat med glade Lydia som gleder seg til å reise:

Hvem er du?

- Jeg heter Lydia Gieselmann er 20 år og kommer fra Bodø

Hva gjør du (studerer, jobber osv)?

- I august flyttet jeg ned til Oslo for å studere kunst og design på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hvorfor er du på Stylista?

- Jeg lagde meg bruker siden jeg pleier å lese bloggen til Ulrikke Lund og var nyskjerrig på konseptet! At det fulgte med en mulig premie var superbonus! 

Hva synes du om Stylista?

- Konseptet er jo i grunnen veldig fint - man blir på en måte et fint lite samfunn med de samme interesser!

Beskriv din egen stil med tre ord?

- I følge lillesøsteren min: Nytenkende, kledelig, affordable

Hvem er ditt største stilikon?

- Tror det må bli enten Cara Delevingne eller Ulrikke Lund. De ser alltid så smashing ut uansett.. Ulrikke Lund har vært en stor inspirasjon i kanskje fem år.

Hva tror du blir nøkkelplaggene denne sesongen?

- Jeg er ganske lite interessert i trender - synes det blir så teit med slike overskrifter som "dette MÅ du ha på deg i høst" osv. Det beste er jo at folk har sin egen stil som ikke lar seg påvirke så alt for hardt av en eller annens "fashionistas" syn på hva som er mote. Men selvfølgelig, siden denne sesongen bringer med seg en bitende kulde tror jeg på jordfargede luer, grå skjerf og lange ullkåper. Men på en annen side - hvilken vinter har vi ikke pleid å kle oss sånn..?

Hvordan var det å vinne NY-turen?

- Det var helt utrolig! Jeg satt på bussen da jeg leste mailen og utbrøt et lite "ÆH" så de andre passasjerene så litt rart på meg. En lykkerus (som enda ikke er over) av at jeg for det første faktisk vant (pleier aldri å vinne slike konkurranser) og det faktum at denne premien er en drøm som går i oppfyllelse. Har alltid hatt lyst til å dra til New York også bare vinner jeg!? Skrev en enkel facebookstatus da jeg vant og vips hadde jeg masse smiskere på nakken. Anbefaler alle å vinne sånne konkurranser, man får plutselig så mange venner… Haha!

Hva gleder du deg mest til i NY?

- Gleder meg til å kjenne denne deilige New York-atmosfæren man hører og leser om, all den enorme arkitekturen, ha de 10 000 kr å rutte med, besøke noen av attraksjonene selvfølgelig og det sykt fine hotellet som henger med i premien.

Hva skal du shoppe i NY for de 10 000 kr du har vunnet?

- Jeg kommer nok til å raide vintagebutikker og butikker som Topshop og lignende vi ikke har i Norge. Har i alle fall ingen planer om å kjøpe én dyr ting, men heller masse masse kult som kan piffe opp den lille garderoben jeg har.

 

GRATULERER Lydia! Vi ser fram til en oppfølgende artikkel når du har vært i NY!

NYHETSBREV