Vinn sommerprodukter!

Vinn sommerprodukter

16. august 2016

(Sponset premie) 

Sammen med Colorescience gir vi bort en liten sommergave til en heldig Stylista-leser. 

Du kan vinne Colorescience skin calming face primer med solfaktor 20 og Sunforgettable loose mineral sunscreen med solfaktor 50 i reisestørrelse og Sunforgettable lip shine med solfaktor 35. 

Vi slenger også med den lekre, nye utgaven av Costume (Norges største moteblad) som er proppfullt av inspirasjon, mote og skjønnhet. 

Colorescience skin calming face primer er et herlig luksusprodukt som lindrer sensitiv hud. Primeren påføres etter fuktighetskremen du bruker og er silkemyk og trekker raskt inn i huden. Den har et hint av farge, som gir huden en litt jevnere farge og kamuflerer rødhet. 

Sunforgettable loose mineral sunscreen er solkrem i pudderform. Mineralpudderet har en myk børste i enden og påføres som vanlig pudder. Veldig behagelig og ha på og man slipper smøringen som følger med vanlig solkrem. Den er også vannfast i opptil 80 minutter i vannet. 

Sunforgettable lip shine er en lip gloss med solfaktor 35. Den er i en lekker rosa farge, beskytter leppene mot solen og er myk og fin på leppene. Den er også vannfast. Rett og slett perfekt for oss, som er avhengige av lip gloss. 

Premien har en verdi på 1.025 kroner. 


Slik deltar du i konkurransen:  

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen mailadressen din i kommentarfeltet under saken. 

Vi trekker vinneren allerede mandag 1. august!

Lykke til og god sommer! 


 


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er på snapchat; stylistano