© Eirin Kristiansen

10 problemer bare bestevenner har

BFF-problemer

16. mai 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

De som kaller ektefellen sin for sin bedre halvdel, har tydeligvis aldri hatt en bestevenninne før. Selv om dere til tider kan ha verdens styggeste krangler og hun kan irritere deg som ingen andre, kan du ikke forestille deg livet uten henne. Et vennskap er derimot ikke en dans på roser, og byr på enkelte utfordringer i løpet av årene. Vi har plukket ut noen av det største :)

Les også: 20 ting du som er 20 må vite

1. Eviglange samtaler

Selv om venner er det viktigste du har, så kan det å ha en bestevenn ta utrolig lang tid. Samtalene dere har blir aldri ferdige fordi det er så mye å snakke om, og dere har så mange meninger at alt må snakkes om og diskuteres.

2. Ulike timeplaner

Å finne tid til hverandre i en hektisk hverdag kan være vanskelig. Hvis en studerer og den andre jobber kveld blir det en del messenger-snakk og snaps gjennom dagen før dere til slutt møtes i helgene. Da skal hele uka oppsummeres, så dere henger like gjerne hele helgen for å få alt unnagjort.

3. Dårlig nattesøvn

Ikke alle jobber inkluderer ekstra mobiltid, så dermed må samtalene ofte tas på kvelden. Fordi dere gjerne vil snakke sammen bare littlenger, så går det ofte utover nattesøvnen. Morgenen etter klager du likevel ikke - å opprettholde kontakten er det viktigste av alt.

4. Spoilere

Hvis dere ikke har tid til å se på de nyeste sesongene av favorittseriene deres sammen, må de sees hver for seg. Og hva betyr det? Den ene vil på et tidspunkt komme lenger i serien enn den andre. Og hvis du ikke kan diskutere og hyle over de dramatiske scenene med bestevennen din, hvem skal du da gjøre det med?!

5. Kjærlighetsdilemma

Når man tilbringer mye tid sammen og er ofte på de samme stedene, vil man også møte de samme menneskene. Og i enkelte tilfeller: de samme guttene. Hvis begge får følelser for samme gutt, er det viktig å huske på hva som betyr noe. Er det en kjæreste du har kjent i noen måneder, eller en bestevenn du har kjent i flere år og kan snakke om alt med? "Bro's before hoes" og så videre.

Flere jenteproblemer: Se alle her!

6. Viktig tilstedeværelse

Er man så heldig å tilbringe flere timer med bestevenninnen sin på enten skole eller jobb hver dag, så blir man ganske avhengig av den andres tilstedeværelse. For eksempel hvis læreren gir en oppgave som skal løses to og to, og venninnen din er syk den dagen - hvem i all verden skal du sette deg sammen med da?

7. Flere roller

En bestevenninne skal være der for deg i tykt og tynt, og gjerne hjelpe deg gjennom så godt hun kan. Det betyr at én person må ta rollen som både terapist, personlig trener, sidekick, love doctor, helsesøster og mamma. Det er mye jobb for én person! Husk å sette pris på bestevenninnen din - hvem vet hvor du hadde vært i dag uten henne?

8. Tredje hjulet på vogna

Noen trenger en røyk, andre bruker mye sminke, og andre må drikke tre glass vin først. Du trenger bestevenninnen din. Om du kunne hatt med henne til jobbintervju også, så hadde nok alt gått greit. Bestevenninner må ofte være tredje hjulet på vognen i enkelte situasjoner, og gjerne dater. Dette er en obligatorisk oppgave, og bør lønnes. Gjerne med en fotmassasje eller hjemmelaget mat og film.

9. Andre folk

Åja, stemmer det - det finnes andre mennekser der ute også! Du har en tendens til å glemme det, fordi bestevenninnen din er nesten alt du trenger. Så når dere gjør alt sammen, er det flere som lurer på forholdet mellom dere. "Er dere søstre? Kjærester? Eller bare veldig gode venninner?" En god blanding?

10. Selvtillitsboosten

Ingen kjenner deg bedre en bestevenninnen din, så hun vet også hvilke grenser du har og hvor langt du tør å tråkke utenfor den. Derfor er hun den beste (eller verste) til å dytte deg utenfor. Enten om det er et fysisk dytt mot gutten du liker, men som du ikke tør snakke med eller om det er lønnsøkningmailen du ikke tør sende til sjefen, hvor hun trykker på 'Send' før du i det hele tatt har blunket. En bestevenninne er den beste selvtillitsboosten du kan ha!

Alt om hårfjerning ser du på Costume.no!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold