© Eirin Kristiansen

10 ting Eirin Kristiansen vil gjøre i mai

Kirsebærtrærne springer ut i full blomst, dagene blir mildere, solen varmer litt ekstra og det er mye kos på agendaen denne måneden. Hurra hurra hurra! Mai må faktisk være en av de fineste månedene i løpet av året og det er så mye jeg gleder meg til!

8. mai 2019 av Eirin Kristiansen

En hel måned hjemme i Bergen, feiring av 17. mai, sosiale dager med venner, gjensynsglede med familien min.. Arh, blir glad langt inn i sjelen jeg! Her er 10 ting jeg vil gjøre i mai. Let’s go!

1. Henge bunaden ut for lufting, vaske bunadskjorten og rense sølvet. Rett og slett sjekke over at alt er klart til 17. mai!

2. Ha rekekveld på balkongen! Jeg har såå cravings på dette om dagen og jeg GLEDER meg til å komme hjem, kjøpe loff, majones, sitron og norske reker. Det er kanskje noe av det beste jeg vet og det hører årstiden til! Håper jeg klarer å lure fineværet fra Marbella med meg i kofferten og hjem til Bergen, hihii.

3. Girls night in + out! Jeg savner jentene så sykt nå. Neste lørdag når jeg er tilbake har vi date night in + out. Et koselig jentevors etterfulgt av drinker og rykninger i dansefoten! Gleeeder meg sånn. M var så morsom og bare “Eirín, du vet den lørdagen vi kommer hjem…” og jeg bare “du trenger ikke si noe, du henger med gutta og jeg med jentene”… Haha! Godt vi er on the same page. Vi begge savner det sosiale, det er ingen hemmelighet.

4. Gjennomføre en Barry’s Academy! Det vil altså si 40 økter på 8 uker. Jeg gjorde dette i fjor og elsket det. Aldri følt meg bedre!

5. Storhandle til 17. mai frokost (og bake pavlova). I og med at det er vi som holder champagnefrokosten i år må det storhandles og klargjøres! Jeg elsker å styre på med slike ting, så dette blir typ høydepunktet mitt i mai. Vi må ordne langbord, litt dekorasjoner og masse deilig mat til verdens beste dag!

Se den beste pavlova-oppskriften her!

6. Lære meg en ny, fin bunadfrisyre! Hvert år er jeg alltid i tvil om jeg skal gå for oppsatt eller løst hår. Jeg ender som oftest på førstnevnte og synes det er så fint til bunaden! Hva foretrekker dere? Jeg tenkte i hvert fall å søke etter inspirasjon, og hvis jeg lander på en frisyre vil jeg gjerne dele den med dere!

7. Grillkvelder! Det sier vel seg selv. Ingenting er koseligere enn å samle en liten gjeng og grille langt utover kvelden mens solen går ned. Kanskje vi får kjørt litt vannscooter også! Gleder meg til å få den på vannet igjen.

8. Ha en liten me-time-dag. Brynene skal vokses og farges, neglene skal endelig ordnes, håret skal klippes + stripes, og mulig vippene må få seg et løft også. Rett og slett for litt feelgood når jeg kommer hjem!

9. Finne meg en fin kjole til bryllupet vi er invitert til i juni. Det blir stas! Noen som har fått øye på noen fine i det siste og har lyst til å tipse?

Psst! Vi digger disse fine 17. mai kjolene!

10. Gå mer i heels! Føler meg alltid litt ekstra fin da, og det gir antrekket det lille ekstra om det så bare er til jeans og en chunky knit..!

NYHETSBREV