© eirinkristiansen.blogg.no

8 spørsmål til Eirin Kristiansen

Bli kjent med Eirin!

10. oktober 2014 av Stylista

Eirin er det nyeste tilskuddet i Stylista-familien. Vi stilte henne 8 spørsmål og her er det hun svarte!

1. Tre setninger om deg selv?

- Jeg er en kreativ og sprudlende jente med mye på hjertet. Jeg bobler over av ideer og kreativitet, og det elsker jeg å dele gjennom bloggen! Jeg brenner for en sunn og aktiv livsstil, mote, skjønnhet og velvære. 


2. Største stilikon?

- Mitt største stilikon er Olivia Palermo.

 

3. Hva blogger du helst om?

- Godt spørsmål, for det er så mye! Jeg skiller meg litt ut fordi jeg skriver om så mye forskjellig på bloggen. En god miks av hverdag, livsstil, skjønnhet og mote.  For ikke å glemme en hel del oppskrifter på alt fra deilige juicer til lette og næringsrike måltider!

 

4. Beste kjøp?

- Mitt beste kjøp må være ullkåpen min fra Zara i fargen kamel. Den er nydelig, tidløs og fantastisk deilig på!


5. Verste kjøp?

- Mitt verste kjøp er definitivt en fæl allværsjakke fra Fretex som aldri ble brukt. Jeg elsker Fretex, men den var ikke akkurat et kupp!

 

6. Hvilke andre blogger leser du?

- Når jeg først har tid til å lese blogger, koser jeg meg alltid med Camilla Pihl sin. For en inspirerende og fantastisk dame!


7. Hva gleder du deg mest til ved å være på Stylista?

- Jeg gleder meg til å bli en del av en profesjonell og motefokusert plattform, som forhåpentligvis vil åpne nye dører for meg. Stylista har en liten håndfull med Norges beste motebloggere, så det er i grunn en ære å få bli en del av gjengen.


8. Hvorfor valgte du å gå over til Stylista?

- Jeg valgte å gå over til Stylista først og fremst fordi jeg ønsket en forandring. Jeg har bare hørt godt om Stylista og med tanke på et langsiktig samarbeid tror jeg at Stylista vil bli det beste for meg. Jeg liker at de velger å samarbeide tett med få bloggere. Da er veldig positivt i mine øyne!

NYHETSBREV