Blogger Silje Økland
© Silje Økland

Dette gjør Årets Stylista 2017 nå

Silje Økland ble Årets Stylista i 2017 – dette gjør hun nå.

10. april 2018 av Charlotte Sørvald

I 2017 ble Silje Økland Årets Stylista. Tiden etterpå har, ifølge Silje, vært hektisk og utfordrende, men kanskje aller mest spennende. Vi har tatt en liten prat med henne om hvordan den siste tiden har vært, og hvilke erfaringer hun sitter igjen med – ett år senere. 

Les også: Du kan bli Årets Stylista 2018.

Hvorfor meldte du deg på Årets Stylista i fjor?

– Jeg hadde vært nominert to ganger før, og tenkte "fy søren, nå skal jeg klare det neste gang", og det gjorde vel at jeg følte at dette skulle være "mitt år". Jeg hadde også flyttet til Oslo, og kjente på en større motivasjon – jeg hadde lyst til inspirere meg selv og gjøre en innsats for å bli lagt merke til. 

© Instagram/Silje Økland

Hvordan føltes det å vinne?

– Når jeg fikk vite at jeg vant, så holdt jeg på å falle – så ble litt sjokket av det. Når de sa "Silje", så tenkte jeg "hvor er hun?", og jeg var jo i en helt egen boble. Når sjokket ga seg, så tenkte jeg bare "fy søren, det er faktisk fortjent, og det var min tur", så det føltes sykt bra for å si det sånn. 

Hva har du gjort det siste året? 

– Jeg har signert med Stylista, noe jeg er veldig glad for. Jeg studerer også fortsatt sykepleie, og er på andreåret. Jeg har også reist en del, og jobbet mye som blogger. Men, den største forandringen dette året, er at jeg har lagt om måten jeg jobber. Jeg fokusere ikke så mye på det materialistiske, men jobber med å forbedre den "naturlige Silje", og fremme en positiv forandring – jeg prøver i større grad å være snill og glede andre. 

Har du noen råd til de som ønsker å bli Årets Stylista 2018?

– Vær deg selv, og inspirer først og fremst deg selv, og fokuser på det som er positivt. Smil, vær hyggelig og vis positivititet – vi trenger mye mer av det i hverdagen. Vær solskinn i en grå hverdag. 

Her kan du lese mer om Årets Stylista 2018. 

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV