© Eirin Kristiansen

Eirin Kristiansen har skrevet bok

Deler alt i ny bok

21. mars 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Stylista-blogger, Eirin Kristiansen har skrevet bok. Boken heter "Miss Independent" og kommer i butikk 10. april. 

Eirin har jobbet beinhardt den siste tiden og har gledet seg til å dele nyheten med dere lesere: 

Den vakre boken jeg kan strekke meg etter i hverdagen, når jeg ønsker påfyll av inspirasjon når det kommer til alt. Da snakker jeg om alt innen mote, helse, skjønnhet, velvære og interiør – samt karriere, kjærlighet, vennskap, hverdagen som blogger, mine favorittoppskrifter og sterke, personlige historier. Og når boken ikke er mellom hendene? Da kan den brukes som et dekorelement i hjemmet, for her har jeg virkelig ikke spart på noe. Den er så fin! Og skulle du ønske å variere, så kan du også ta av selve coveret – for bak det skjuler det seg nemlig også et vakkert men enklere cover.

Hun har alltid ønsket seg en "hverdagsbibel" som tar for seg alt man møter i hverdagen, men aldri funnet den perfekte. Så nå har hun rett og slett skrevet en selv. 

Det har vært både beinhardt, morsomt, emosjonelt og inspirerende. Men også frustrerende – for mye dere har spurt om jeg kan skrive om på bloggen har jeg allerede skrevet i boken, og her vil jeg naturligvis holde det eksklusivt. Her deler jeg alt fra tips til hvordan man kan komme over bruddet, til steg for steg til hvordan man kan gjennomføre en reise alene, økonomi og sparetips, hvordan man setter sammen det perfekte antrekket fra scratch, til en helt egen New York guide!

Eirin lover at boken er veldig personlig og at vi får vite alt. 

Jeg har ikke spart på noe. Selv om det er en bok som oser av inspirasjon, så er den også down to earth med viktige historier basert på meg selv, oppveksten min, tanker og utfordringer. Hvor langt treningen egentlig gikk til hode på meg da jeg var 18, sannheten bak hvorfor jeg i mange år har holdt meg unna alkohol, og mye annet som vil få dere til å bli så kjent med meg som overhodet mulig, utenfor bloggen. Selv om det er litt skummelt, så gleder jeg meg veldig til det!

Du kan allerede forhåndsbestille boken her.

Da kan du også få en sniktitt på første kapittel i "Miss Independent". 

10. april lanseres den i bokhandlere over hele landet. 

Følg med på Stylista etter påske for vi skal selvfølgelig dele ut signerte bøker til noen heldige lesere. 


Gratulerer med bokutgivelsen, Eirin. Vi er så stolte av deg. 
Les mer om boken på bloggen hennes!


Se H&Ms nye Conscious Exclusive-kolleksjon på Costume.no

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold