© Eirin Kristiansen, Kristin Gjelsvik, Candid that

Fire stylista-bloggere er finalister i Vixen Blog Awards

Finalister i Vixen Blog Awards

22. januar 2017 av Ida Ørsal Angvik

Over 40.000 nominasjoner kom inn under årets Vixen Blog Awards og nå er finalistene klare. Våre bloggere Eirin KristiansenKristin Gjelsvik og Candid That er blant de utvalgte! 

Årets kategorier er Årets moteblogg, Årets beautyblogg, Årets trening- og helseblogg, Årets interiørblogg, Årets livsstilsblogg, Årets matblogg, Årets gullpenn, Årets bloggbusiness, Årets sterke mening, Årets stjerneskudd, Årets blogger og til slutt Folkets favoritt - i alt 12 kategorier. 

Les mer om de ulike kategoriene her

Vixen Blog Awards har vært en årlig prisutdeling siden 2011 og antall nominerte øker for hvert år. Å vinne en pris under Vixen Blog Awards har blitt en milepæl for mange bloggere, hvor Folkets favoritt og Årets gullpenn anses for å være de to gjeveste prisene å vinne. 

Eirin Kristiansen er finalist til å vinne prisen Årets bloggbusiness. Dette er andre gang Eirin er finalist, men hun har ikke vunnet noen priser enda. 

– Å bli nominert til årets bloggbusiness er en stor ære for meg, ettersom at jeg er en karrierekvinne med mange jern i ilden. Dette er absolutt en kategori jeg er stolt over å bli nominert i uansett hvordan utfallet blir, forteller Eirin. 

Kristin Gjelsvik er finalist i hele seks kategorier i år: Årets livsstilsblogg, Årets gullpenn, Årets bloggbusiness, Årets sterke mening, Årets blogger og Folkets favoritt. Tidligere har Kristin stukket av med prisene Folkets favoritt i 2013, samt Årets livsstilsblogg og Beste outfit of the day i 2014. 

– Jeg er rørt, stolt og ubeskrivelig takknemlig for å være finalist i hele 6 kategorier. Den gjeveste prisen å vinne, er uten tvil Årets sterke mening og Folkets favoritt. Sistnevnte fordi det rett og slett er folket som bestemmer, og Årets sterke mening da man gjennom sine ytringer og engasjement, har endret noe konkret politisk eller samfunnsmessig, forteller Kristin. 

En utvalgt jury

 bestemmer nå hvem som skal vinne de forskjellige prisene, men det er en pris som er overlatt til leserne - nemlig Folkets favoritt.

Stem på Styleconnection som folkets favoritt her. 


Se Kristins herlige reaksjon da hun fikk beskjed om nominasjonene: 

 


 

Hoang-søsterene bak bloggen candidthat.com er nominert til Årets moteblogg. Tidligere har de vunnet prisen for Årets nykommer 2014. 

– Det er veldig gøy å bli anerkjent for det vi har fått til på Candid That. Stilen vår er inspirert av alle land og kulturer vi besøker. I tillegg inspireres vi av hverandres personligheter. Vi eksprimenterer med print og meterialer og er ikke redd for å skille oss ut, forteller Alexandra og Tsutsumi Hoang. 

Vi krysser fingrene for bloggerne våre og ønsker de lykke til! 

 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV