© Instagram

It-jentene du bør følge på Instagram

It-jenter på Instagram

19. oktober 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

For mange er en Instagram-update noe av det første de gjør om morgenen. Ikke bare er det en god måte å våkne og holde seg våken på før man må kaste seg inn i dusjen, men litt inspirasjon til å starte dagen med høres ikke så verst ut.


På Instagram følger vi rundt 6000, og selv om vi ikke poster antrekksbilder av oss selv på Stylista-kontoen vår, så digger vi å kikke på andres. Vi har et par favoritter som vi titter innom profilen til flere ganger om dagen, nettopp fordi vi er avhengige av litt inspirasjon. Her er et par av de jentene vi, og flere tusen andre, beundrer på Instagram.

@Neginmirsalehi

Negins instagram er fargerikt pyntet av bilder fra steder hun reiser, smykker hun bruker, detaljer hun oppdager og ikke minst av den kjekke kjæresten hennes. Stilen hennes er moderne romantisk, med et hint av bohem nå på sommeren.

@sukiwaterhouse

Modell og skuespiller Suki Waterhouse er kanskje først og fremst kjent for sin eksentriske instagramprofil. Med 714 000 følgere å nå ut til, legger hun ut bilder fra hverdagslivet, et og annet luksuriøst plagg eller et usminket ansikt med rufsete hår. 


@Lookdepernille

Danske Pernille Teisbaek driver inspirasjonbloggen Look De Pernille, og jobber til vanlig som Stylist. Hun reiser mye, og kan plutselig poste et bilde fra New York før hun like plutselig er tilbake i København. Hun legger ut mange antrekksbilder fra bloggen på Instagram, og stilen hennes er veldig estetisk ren og moderne. 

@Nellielim

Nellie er moteblogger fra Singapore, og legger ut bilder annerledes enn de man vanligvis ser i feed'en sin på Instagram. Stilen hennes er kul, avslappet og feminin, og nå på sommeren har hun et par antrekk vi gjerne skulle hatt.

@WeWoreWhat

New Yorkeren Daniella står bak bloggen og Instagramprofilen WeWoreWhat. Hun tar vanvittig fine bilder, og dokumenterer livet i New York gjennom mat, mote, landskap og dyr.


Mer mote og skjønnhet på Costume.no


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

NYHETSBREV