© CathInTheCity

Julegavetips: Lag din egen granola

Ingenting slår vel hjemmelagde julegaver?

5. desember 2017 av Cathrine Heienberg

Vår søte blogger Cathrine er veldig driftig i desember og har laget sin egen julegranola som hun skal gi bort i julegave.

Idéen er så god at vi selvfølgelig kopierer den. 

Det er både gøy å lage, gi og ikke minst få hjemmelaget granola. 

Kjøp inn noen fine glass, ingrediensene, sett på julemusikk og kos deg mens du lager julegavene selv.

Og husk at du kan dekorere glassene med hva du vil! 

Deilige julegaver på glass: Få oppskrifter og inspirasjon her!

OPPSKRIFT PÅ JULEGRANOLA

Nå som vi er god i gang med desember, er det på tide å eksprimentere med litt julegodsaker på kjøkkenet. Jeg har alltid elsket å lage mat, men hatet alle varianter av baking, haha. Derfor har jeg faktisk aldri laget julekaker.. Kanskje dette er året jeg skal prøve meg på det?! Noe jeg lager hvert eneste år er imidlertid denne nøtteblandingen med skikkelig smak av jul og kos. Det er så utrolig godt på yoghurten om morgenen, eller bare som snacks i seg selv! Jeg lager alltid en hel haug med ekstra glass, og gir det som en liten ekstra-gave til venner og kjære sammen med julegaven. Det har blitt en liten tradisjon, som jeg koser meg like mye med hvert år. Bare et lite tips – dette blir alle glad for! Her er oppskriften..

Mengdene er det ikke så nøye med, bare bruk akkurat det du vil. Jeg bruker to poser med mandler, to poser med hasselnøtter, og en stor boks med valnøtter. Knus nøttene litt, eller ha de i en blender i et par sekunder slik at det blir kuttet litt opp. Ha så alt i en stor bolle, og hell over fire spiseskjeer olivenolje, og fire spiseskjeer honning. Deretter drysser du litt (masse) kardemomme og kanel over, og blander godt. Fordel nøtteblandingen utover et stekebrett, og ha det i ovnen på 140º i en time. Etter en halvtime kan du vende litt på nøttene slik at alle blir god stekt. Til alle disse glasskrukkene ganget jeg oppskriften med 3, men jeg stekte de hver for seg.

Les bloggen til Cath her!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold