Karolina Maria er ny Stylista-youtuber

Q & A med vår nye youtuber og Halloween Queen: Karolina Maria.

29. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Q: Navn, alder, bosted, yrke/studier?

A: Mitt navn er Karolina Maria Griciute, jeg er 21 år gammel og bor på ei øy litt utenfor Ålesund. Jeg jobber som YouTuber/Influencer.


Q: Når startet du youtube-kanalen din?

A: Jeg startet YouTube-kanalen min for ca 2 år siden og har holdt på med det helt siden! 


Q: Hvorfor startet du å lage video?

A: Jeg blogget en del før og en dag bestemte jeg meg for å lage en liten sminkevideo for bloggen, men så endte jeg opp å like å lage videoer mye bedre enn å blogge, så da ble det sånn.


Q: Hvilken type videoer lager du?

A: Jeg lager forskjellige sminke-tutorials, favoritter og en god del special effects sminke-tutorials også.


Q: Hva er viktig for deg når du lager video?

A: Når jeg lager video så synes jeg det er kjempeviktig at jeg formulerer meg på en måte de fleste klarer å forstå, når jeg driver med Special Effects så kan det fort bli litt avansert, og jeg vil gjøre det så lett som mulig for alle å kunne få til disse lookene også. Ellers synes jeg det er veldig viktig å bare være seg selv og ha det moro! 


Q: Hvilke youtube-kanaler følger du?

A: Jeg følger med på mange av de amerikanske youtuberene, Carli Bybel er min favoritt som jeg har fulgt med i flere år, før jeg begynte med YouTube selv også. Ellers liker jeg veldig godt Desi Perkins og Christen Dominique


Q: Tips til leserne som har lyst til å starte en youtube-kanal?

A: Mitt tips er å bare hoppe i det! Det kan føles litt rart å snakke til et kamera i starten, men det går fort over og man innser fort at det er kjempegøy. Snakk om ting du selv liker og synes er morsomt å se på.


Q: Hva er de kuleste nyhetene innen sminke i høst?

A: Jeg tror det nye sminkemerket til Rihanna, Fenty Beauty er det store i høst. Jeg har selv akkurat bestilt en hel haug med produkter og gleder meg utrolig mye til å få testet det ut og se om det virkelig er like bra som alle skal ha det til!


Q: Hvis du strandet på en øde øy og fikk kun ha med 1!! produkt. Hvilket produkt tar du med?

A: Det må nok bli Lancôme Energie De Vie Nuit, det er en nattmaske fra himmelen! Den gir så masse fukt og huden stråler etterpå! Mitt favorittprodukt i i 2017.


Q: Hvilken kjendis/influencer har alltid den beste looken?

A: Jeg digger looken til Zendaya, hun er alltid så fresh og cool.


Velkommen til Stylista.no!

Se youtube-kanalen til Karolina Maria her og hun legger ut masse kult på Instagram!

Bli bedre kjent med de andre youtuberne på Stylista: 


Chioma

Sanne Skar

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold