© Marie Wolla

Maries hudpleiespalte: Slik unngår du kviser i solen

Får du lett kviser i solen? Dette er mine beste tips for å forebygge nye utbrudd.

25. juni 2019 av Kontent for Dermalogica

Du kommer hjem etter en lang dag i solen og tar en titt i speilet; hele tre nye kviser – SOS! Noen som kjenner seg igjen? Om sommeren kan feit solkrem, saltvann, svette og annet smuss krype ned i porene og gi oss nye kviser som er langt fra velkomne.

Jeg får alltid hyppigere kviseutbrudd om sommeren, men med årene har jeg heldigvis blitt klokere og har lært meg et par smarte triks for å forhindre at nye kviser popper opp når jeg minst venter det. I videoen under deler jeg mine aller beste tips for hvilke hudpleie-rutiner du bør ha i sommer for å holde kvisene unna.

© Marie Wolla

Oil Free Matte: Dette er min favorittsolkrem! Denne inneholder SPF 30, ingredienser som forebygger nye kviseutbrudd og holder huden matt igjennom dagen.

Precleanse: For å fjerne alt av smuss som samler seg opp i løpet av dagen, bruker jeg precleanse før jeg renser huden med min vanlige rens. Denne masserer jeg inn på tørr hud og skyller av med lunkent vann.

Special Cleansing Gel: Dette er min daglige rens som jeg bruker både morgen og kveld. Denne fjerner smuss og urenheter uten at huden føles stram og tørr.

Skin Hydrating Masque: For å gi huden nok fuktighet legger jeg alltid en fuktighetsmaske på huden etter en lang dag i solen. Denne lar jeg virke i 10-15 min før jeg skyller den av med lunkent vann.

Er du nysgjerrig på produkter fra Dermalogica? Finn din nærmeste forhandler, HER!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Dermalogica

NYHETSBREV