Ny youtuber på Stylista: Chioma Anugweje

Chioma har blitt et kjent fjes på youtube og Instagram, og nå er hun Stylista-girl!

22. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Q: Navn, alder, bosted, yrke/studier? 

A: Jeg er 25 år, bor i Oslo. Jeg ble ferdig utdannet makeup artist fra Tone Lise Akademiet i juni i år. Jobber som skjønnhets-youtuber/blogger, deltid som makeup artist for Smashbox Cosmetics og journalist hos 730.no.


Q: Når startet du youtube-kanalen din?

A: Jeg begynte å lage youtube-videoer sånn ordentlig for 2 år siden nå.


Q: Hvorfor startet du å lage video?

A: Jeg startet å lage videoer fordi jeg elsker å se på youtube- videoer selv og tenkte det kunne være veldig morsomt å lage! Jeg hadde blogget et par år da jeg startet med youtube- kanalen, og jeg liker hvordan man virkelig får formidlet følelser via video uten å si noe. At et smil eller et hevet øyenbryn kan ha så mye å si. Det er ikke like lett å formidle via en blogg.


Q: Hvilken type videoer lager du?

A: Jeg lager makeup tutorials, vlogger når jeg drar på ferie, eller gjør noe annet spennende, "first impressions", anmelder produkter, snakker om favoritter og masse annet morsomt. 


Q: Hva er viktig for deg når du lager video?

A: At jeg har det gøy og at de som ser på videoen min ser at jeg koser meg! Det er ikke hyggelig å se på en video der personen ikke har det gøy. Når det gjelder det tekniske, er kamerakvalitet, lys og lyd veldig viktig. 


Q: Hvilke youtube-kanaler følger du?

A: Jeg følger mange, men favorittene mine er Jackie Aina, Patricia Bright, Alissa Ashley, MakeupShayla og It´s my RayeRaye, og selvfølgelig my girls Celina Karine, Agnes Lovise, Sanne Skar, Sandrathbeauty, Eveline Karlsen, Candidthat, GlittergirlC, Dajana Makeup og Karolina Maria! Vi har så utrolig mange fantastiske norske youtubere det er så utrolig kult!


Q: Tips til leserne som har lyst til å starte en youtube-kanal?

A: Det må nok være å begynne. Det vanskeligste med å starte en youtube- kanal er å starte. Jeg vet selv at jeg ventet, fordi jeg følte at jeg ikke var flink nok, hadde fint nok lys, eller bra nok kamera. Jeg kunne ønske at jeg begynte tidligere. Og ikke minst: ha det gøy når du filmer! Film ting du liker å gjøre eller se på selv.


Q: Hva er de kuleste nyhetene innen sminke i høst?

A: Det er Fenty Beauty by Rihanna uten tvil! Rihanna har kommet ut med noe nytt i beauty- verden! På første lansering har hun kommet ut med 40 foundation-farger, det er helt fantastisk! Merker som har eksistert i flere tiår har ikke klart det samme! Jeg gleder meg til tingene jeg har bestilt fra Fenty Beauty kommer sånn at jeg kan spille inn video med dem. Jeg gleder meg til å se hva hun kommer ut med neste, håper det er leppestifter og øyneskygger. 


Q: Hvis du strandet på en øde øy og fikk kun ha med 1!! produkt. Hvilket produkt tar du med?

A: For et utrolig vanskelig spørsmål, men det må nok bli Vaseline fordi jeg kan både bruke det på leppene og i ansiktet! Hadde ikke klart å overleve med tørte lepper og tørt ansikt


Q: Hvilken kjendis/influencer har alltid den beste looken?

A: Det må nok være Rihanna, Beyonce, som jeg først tenker på, og influencer Makeup Shayla.


Velkommen til Stylista.no! 

​I am loving the new @urbandecaycosmetics Naked Heat Palette 😍🔥 PREP: @laprairie | Line Interception Power Duo Cream SPF 30 FOUNDATION: @lancomeofficial | Teint Idole Ultra Wear Foundation - 10 Praline @Beautyblendernorway | white beautyblender CONCEALER: @UrbanDecaycosmetics | Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer - Dark Neutral & Medium - Dark Warm CONTOUR: @UrbanDecaycosmetics | Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer - Deep Neutral SETTING POWDER: @Yslbeauty | Compact Radiance Perfect Universal Powder & @coverfx | Matte Setting Powder - Deep BLUSH: @NYXCosmetics | Sweet Cheeks Blush Palette BROWS: @AnastasiaBeverlyHills | Brow Wiz – Dark Brown HIGLIGHT: @Maybelline | Face Studio Master Strobing Liquid Highlighter - 200 Medium Nude @monicaolufsen @glossedite @MACCosmetics x @mariahcarey| Extra Dimension Skinfinish - My Mimi & @ArtistCouture | Diamond Glow Powder – Sugar Daddy SETTING SPRAY: @smashboxcosmetics | Photo Finish Primer Water EYES: @UrbanDecaycosmetics | Naked Heat Palette -Ounce, Low Blow, Cayenne, He Devil, En Fuego & Dirty Talk 24/7 Glide-On Eye Pencil - Torch EYELINER: @Yslbeauty | Ink Eyeliner LASHES: @DuffLashes | Premium 3D Faux Mink Collection – Viva Glam MASCARA: @maccomsetics | Upwards Lash Mascara LIPS: @UrbanDecaycosmetics | Vice Lipstick - Fuel, Scorched & Heat #chiomaacom #makeup #makeuptutorials #makeupvideo #makeupvideoes #smashbox #beautyblender #urbandecay #artistcouture #maccosmetics #nyxcosmetics #nyxcosmeticsnordics #anastasiabeverlyhills #lancome #sephoracollection #urbandecay #nakedheat #mariahcarey #dufflashes #yslbeauty #blackgirlmagic #video #makekupformelaningirls #makeupforblackwomen #lipstickismyvice #laprairie #tutorial #video

A post shared by Chioma ✨🔥 (@chiomaacom) on

Følg Chioma på Instagram, youtube og bloggen hennes!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold