© Sanne Skar

Ny youtuber på Stylista: Sanne Skar

Vi er stolte av å presentere en av våre nye youtubere: Sanne Skar. Bli bedre kjent med henne her.

14. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Q: Navn, alder, bosted og hva gjør du til daglig?  

A: Sanne Skar, 21 år gammel, bor i Flekkefjord, jobber som Youtuber/Influencer 


Q: Når startet du youtube-kanalen din?

A: Youtube-kanalen min startet jeg for rundt tre og et halvt år siden. Så det begynner å bli en stund siden! 


Q: Hvorfor startet du å lage video?

A: Jeg var fast seér av mange av de største innen makeup på Youtube i flere år, og så mange videoer til dagen. Jeg var rett og slett hekta! Etter å ha brukt flere år på å være seér spurte til slutt kjæresten min meg «Hvorfor lager du ikke din egen Youtube kanal?» Og da tenkte jeg egentlig bare «Hvorfor ikke?» Og siden den gang har jeg ikke angret ett sekund. Å begynne å lage YouTube videoer er det beste valget jeg har tatt! 


Q: Hvilken type videoer lager du?

 A: Jeg lager alt innenfor skjønnhet og sminke. Sminketutorials, first impressions, innkjøp, produktomtaler, how to´s +++


Q: Hva er viktig for deg når du lager video?

A: Det viktigste for meg når jeg lager en video er at jeg genuint har lyst til å lage den. Youtube startet som en hobby og som en lidenskap, og slik skal det alltid være for meg. Det skal være gøy! 


Q: Hvilke youtube-kanaler følger du? 

A: Åh, det er mange! Det går for det meste i Nikkietutorials, Jeffree Star, Laura Lee, Iluvsarahii, Manny MUA og Tati. Av de norske er favorittene mine Eveline Karlsen, Celina Karine, Sandrathbeauty og Agnes Lovise. 


Q: Tips til leserne som har lyst til å starte en youtube-kanal?

A: Gå for det! Ikke tenk for mye på hva andre kommer til å synes. Nå har det også blitt mer og mer vanlig, så jeg ville trodd at de fleste ville synes det var et spennende og kult valg av deg. Du må også kunne være stolt av det. Hvis du er flau over det selv er det mye lettere for andre å gjøre narr. Når du har kommet over den første knekken der det er skummelt og flaut, kommer du til å være stolt av deg selv som turte. 


Q: Hva er de kuleste nyhetene innen sminke i høst?

A: Jeg er helt forelsket i den nye kolleksjonen til Too Faced, «Peaches & Cream» Den er såå søt, med så mange spennende produkter! I tillegg så syntes jeg Fenty Beauty er et spennende merke som har tatt verden med storm! 


Q: Hvis du strandet på en øde øy og fikk kun ha med 1!! produkt. Hvilket produkt tar du med?

A: Bare Minerals «Bare Skin» concealer. Det er den beste concealeren på markedet! Den har en bra dekk i tillegg til å legge seg som en drøm på huden. Mitt nr.1 sminkeprodukt! 


Q: Hvilken kjendis/influencer har alltid den beste looken?

A: Av influencers syntes jeg alltid Desi Perkins har den beste looken, både makeup og styling. Helt nydelig! Av kjendiser har jeg alltid digget Rihanna sin stil. Den er edgy og alltid «on point»!

Velkommen til Stylista.no! 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold