© Bloggerne, Annette Haga

#PenPartyGreece - Se bildene her!

#PenPartyGreece - Se bildene her!

4. oktober 2016 av Annette Haga

(Reisen til Hellas er sponset av Olympus)

I slutten av september inviterte Olympus PEN over seksti bloggere med til Nikki Beach i Hellas - for å feire lanseringen av det splitter nye kameraet PEN E-PL8.

Den nyeste modellen i PEN-familien har de samme, nyttige funksjonene som forgjengeren, men kommer i et nytt og freshere design (tre farger: hvitt, sort og brunt).

En av funksjonene vi liker best med det nye PL-8 er muligheten til å filme flere videosnutter og redigere dem sammen i selve kameraet, før du overfører dem til telefonen din via wifi.

Olympus arrangerte i løpet av helgen flere workshops (der bloggerne blant annet fikk teste det nye makro-objektivet - perfekt for å nærbilder), arrangerte profesjonelle fotoshoots og viste frem linjen Olympus PEN Fashion Accessories, med kameratilbehør som kommer i mange ulike farger og design.

Norske Tsutsumi Hoang, spanske Maria Bongo, britiske Lydia Millen og tjekkiske Natalie Kotkova var bare noen av bloggerne og youtuberne som var med på turen.

Kjente fotografer som Jay McLaughlin, Staniskav Puchkovskiy og Lars Johnson delte sine beste fototips, og hvordan man kan bruke Olympus PEN for å ta profesjonelle bilder.


Olympus PEN E-PL8 er tilgjengelig fra oktober 2016. Kamerahuset veier kun 326 gram og koster 4999 kroner, eller 6490 kroner med et M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1-3.5-5.6 EZ Pancake-objektiv. 
FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold