© Silje Økland

Silje Økland er ny Stylista-blogger

Endelig kan vi dele nyheten! Silje Økland er ny blogger på Stylista.no.

7. november 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi er superstolte av å presentere Silje Økland som ny blogger på Stylista. 

Silje er 22 år og kommer fra Bergen. Hun bor i Oslo og studerer sykepleie på Høgskolen i tillegg til å blogge. Hun er et kjent fjes for Stylista-leserne, som vinner av Årets Stylista 2017. Vi tok en prat med henne for å bli bedre kjent med solstrålen bak den lyse luggen og de kule antrekkene. 

– Jeg har fulgt med på Stylista helt siden det ble lansert, og jeg har alltid drømt å være en av gjengen. Da Stylista hadde «Årets Stylista» i 2014, var det min første nominasjon. Jeg husker jeg hadde ett mål: å snakke med alle bloggerne og fortelle sjefen at jeg skulle være en av dere og vinne prisen en gang, forteller hun. 

Les også: Superproduktene for tørr og sensitiv hud!

DRØMMEN BLE VIRKELIGHET

Og drømmen ble virkelig. 

–  Stylista har, etter min mening, mange utrolig flinke jenter som skriver om mote, skjønnhet, tanker og som videoblogger om så mye. Jeg er stolt av å endelig kunne kalle meg Stylista-blogger! 

Silje har blogget seriøst i tre år. 

– Jeg har alltid vært kreativ og likt å utforske nye ting. Da jeg jobbet fulltid i hjemmesykepleien merket jeg at jeg trengte noe mer, noe annet. Så jeg begynte å skrive mest for min egen del, men det tok seg fort opp og jeg ble min egen inspirasjon. Jeg trengte et sted å kaste tankene mine, sier hun. 

EKTE OG ÆRLIG

På bloggen skriver hun mest om mote og livsstil.

– I det siste har jeg merket at jeg trekkes mer og mer inn i moteuniverset og blir inspirert til å fortsette. Men en stor del av bloggen min er også de dypere innleggene hvor jeg blottlegger følelser og tanker.

Hun prøver å holde bloggen til et positivt sted, og det er viktig for henne at leserne har tillit til henne og at hun alltid er seg selv.

– Men vi er ikke glade hele tiden, og jeg vil at de som følger meg skal føle at jeg er en venninne som deler av de gode og dårlige stundene. Det ekte livet til en jente. Og på bloggen min vil du aldri få uthengelser eller mobbing. Jeg liker ikke «click-bait» og ville ikke brukt det som taktikk for å få flere lesere, sier Silje.

PODCAST PLANER

Hun har store ambisjoner og planer for bloggen, men er klar over hvor hard bransjen og konkurransen er.

– Jeg vil satse med på video og har planer om å tre inn i podkast-verdenen denne høsten i tillegg. Bloggen vil alltid være første prioritet, fordi det er "babyen min" og noe jeg er ufattelig stolt over.

Og hun drømmer om å bli en av de mest ettertrakdede motebloggerne i Norge.

– Det er et ønske og noe jeg vil jobbe for. Man trenger ikke være best, men alltid gjøre sitt beste og likevel være seg selv, sier hun.

MOTEBLOGGERENS STYLINGTIPS

Selv er hun stor fan av Sophie Elise og Kenza Zouiten.

– I tillegg følger jeg Eirin Kristiansen og Anniken Jørgensen som begge har veldig gode blogger på forskjellige plan.

Vi måtte benytte sjansen og få noen styling-tips fra motebloggeren.

– Mitt beste styling-tips er å våge å bruke farger og mønster, og det å være selvsikker. Før hatet jeg nesten farger, sikkert fordi jeg ikke visste om jeg kunne klare å bære fargene, eller ikke ante hvordan jeg skulle kombinere dem. Nå kan jeg ikke huske sist jeg gikk med bare svart. Tørr å skill deg ut og tørr å vær selvsikker i det du går med. «Walk that walk!».

Og hva står øverst på ønskelisten din denne sesongen?

– Denne sesongen har jeg allerede sikret meg noen lekre kåper i «teddy»-stil, som jeg er sikker på vil slå an. I tillegg vil jeg nok gå til innkjøp av flere sokkesko i flere farger fordi jeg elsker trenden. Og den siste lekkerbisken jeg vil anskaffe meg denne sesongen er nok en veske fra merket JW Andersson, som jeg synes har så mange fine vesker i så freshe farger, avslutter hun.

Velkommen til Stylista! 

Stylista-bloggere: Se alle! 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold