© Bloggerne, produsentene

Ukens look: Bomberjakka

Ukens look: Bomber

2. april 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Noen av de mest populære trendene for tiden vaier mellom gotisk og glitter, men på utsiden handler det om det enkle. Less is more. Derfor gjelder det å finne nøkkelplagg som holder antrekket stilrent, men som er fresht nok til å holde looken stilig.

Les også: Hvite vårfavoritter fra Nelly

Bomberjakken er lett og ledig, og passer perfekt til våren. Finn en i en nøytral farge for å bruke den med alt, eller se etter en med masse mønster og farge for å skille deg ut. Bruk den over en pen kjole for å få en edgy look eller med skinny jeans for et casual antrekk.

Bloggerne våre har brukt jakken på fire forskjellige måter. Ulrikke har valgt en stilren og svart, og bruker den med svarte skinny jeans, en hvit t-skjorte og et statementsmykke. Enkelt og feminint. Maries bomber er lys og mønstret, og passer bra til våren og dens anledninger. Her bruker hun den med en blondetopp og et miniskjørt, i ekte Marie Wolla-stil.

Annette bruker en chic, lysebrun bomber med en enkel shorts og t-skjorte. Sleng på et par joggesko, og hun er klar for kjølige sommerkvelder. Ingrid blander stoff og mønster, og er modig i klesveien. Vi elsker fargene på bomberjakken hennes, og liker kombinasjonen med den svarte jeansen. 


 

Shop ukens look her:

NYHETSBREV