© StyleConnection

Vixen Blog Awards: Style Connection vant juryens hederspris

Vant hederspris

19. januar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg/

I kveld var det duket for Vixen Blog Awards og Stylista-blogger Kristin Gjelsvik StyleConnection) vant den nye prisen Juryens Hederspris. 

For 7. gang ble prisutdelingen Vixen Blog Awards arrangert. I år var bloggernes festaften på Grand Hotell i Oslo. 

14 priser ble delt ut. Kristin var nominert til hele seks priser: Årets livsstilsblogg, Årets gullpenn, Årets bloggbusiness, Årets sterke mening, Årets blogger og Folkets favoritt.

– Jeg vant pris! Jeg kan ikke tro det. En pris vi ikke visste om jo. Så utrolig stas. Jeg er så stolt og glad og klar for dansegulvet, sa Kristin til Stylista. 

Lei av kroppspress


Kristin fikk Juryens Hederspris for sin enorme innsats og arbeid for en av hennes hjertesaker: å stå imot kroppspress. I talen sin snakket hun om bloggernes viktige ansvar og at alle bloggere må være bevisste på påvirkningskraften sin. 

– Jeg er drittlei av plastisk kirurgi og at alle skal være så jævla perfekte. Vi er ikke det. Og vi skal ikke være det. Vi må være sunne forbilder for unge jenter der ute og ta ansvar. Og jeg skal kjempe videre mot kroppspresset. 


Det hadde kommet inn 40.000 nominasjoner til prisene i forkant. En jury bestående av Hans Petter Nygård Hansen, Kristin GrøntoftIda, Elise Eide Einarsdóttir og Bianca Olsson valgte ut semifinalistene. Av de utvalgte semifinalistene stemte leserne fram finalistene, som juryen har plukket ut vinnerne fra. Bortsett fra kategorien Folkets Favoritt, som Sophie Elise vant i fjor, der er det leserne sm har stemt fram vinneren. I år vant  Komikerfrue  den høythengende prisen. 

Andre Stylista Influencere som var nominert til priser i kveld var Eirin Kristiansen  til Årets Bloggbusiness og Hoang-søsterene bak bloggen candidthat.com til Årets moteblogg. 


 Her er kveldens vinnere: 

 

ÅRETS MOTEBLOGG

Polliani


ÅRETS BEAUTYBLOGG

Emilie Tømmerberg


ÅRETS TRENINGS- OG HELSEBLOGG

Treningsfrue


ÅRETS INTERIØRBLOGG

Stylizimo


ÅRETS LIVSSTILSBLOGG

Pappahjerte


ÅRETS MATBLOGG

Foodie stories by Anders Husa


ÅRETS GULLPENN

June Holm


ÅRETS BLOGGBUSINESS

Sophie Elise


ÅRETS STERKE MENING

Thea Steen


ÅRETS STJERNESKUDD

Kona til


ÅRETS BLOGGER

Sophie Elise


FOLKETS FAVORITT

Komikerfrue


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

NYHETSBREV