Dette er Årets Stylista 2014

4. juni 2014 av Stylista

I går gikk vårt event "Årets Stylista" 2014 av stabelen på Ingensteds i Oslo, og vi kåret Stylistabruker @anegyll (Ane Gyllstrøm) til vinner. Ane mottok heder og ære på scnene, premier og blomster fra oss i juryen. Vi valgte en vinner fra alle som har meldt seg på via hashtaggen #åretsstylista på Instagram.

Se alle bildene fra festen her.

Begrunnelse for avgjørelsen:

Jeg likte hvordan hun lekte med proposjoner og holdt det enkelt, men spennende. Plusspoeng for fedora! ULRIKKE LUND

Vi valgte Ane som vinner, fordi hun har en kul og leken stil der hun mikser ulike farger, snitt og stilretninger. Inspirerende! STYLISTA-JURYEN 

Ane på scenen med juryen og mottar prisen.

Årets Stylista 2014 Ane Gyllstrøm.

7 spørsmål til Årets Stylista:

1. Beskriv din egen stil?

- Stilen min vil jeg egentlig kalle litt shizofren. Jeg kan kle meg rocka den ene dagen, og ladylike den andre. Alt avhenger av stemning og følelser. Det er det som er så fantastisk med fashion, det kan være så stemningsfylt.

2. Største stilforbilde(r)?

- Jeg har ingen spesifikke forbilder, annet enn mennesker jeg møter i hverdagen som inspirerer og motiverer meg. De som går utenfor komfortsonen, er sin egen person samtidig som de har beina godt plantet på jorden, de er mine forbilder. Hvis jeg skal velge én, må det bli Ulrikke Lund. Alltid stilig, alltid vakker.

3. Blogger du leser?

- Jeg leser blant annet Ulrikke Lund, Livingdoll, Nettenestea, Angelica Blick og Fanny Lyckman.

4. Magetopp eller sokker i sandalene?

- Jeg synes absolutt sokker i sandalene kan være kult, men jeg går definitivt for magetopp. Å vise litt hud, spesielt om sommeren, er bare litt sexy. Det behøver ikke være ufint, om man ikke velger det selv. 

5. Hva synes du om å vinne "Årets Stylista" 2014?

- Det er overveldende. Jeg følte jeg vant en Oscar der jeg stod. Vanlige, lille, rare meg vant "Årets Stylista". En opplevelse jeg aldri vil være foruten. Jeg er takknemlig og stolt, og dette gir meg bare mer giv til å fortsette med min voksende interesse for mote. Tusen takk!

6. Hvorfor meldte du deg på konkurransen?

- Jeg skal være dønn ærlig. Jeg har et enormt eksponeringsbehov, og jeg synes det er ufattelig morsomt å vise frem meg selv og min stil. Hvis jeg kan inspirere noen i samme slengen, så er jo det bare et stort pluss. Jeg så dette som en ypperlig sjanse til å vise ovenfor meg selv og andre at den vanlige jenta på gata også har muligheter til å gjøre noe ut av seg selv. 

 

GRATULERER TIL ANE OG TUSEN TAKK FOR ALLE FLOTTE BIDRAG :)

NYHETSBREV