© Ida Bru

Er du Norges beste beauty-vlogger?

Stylista Beauty Talent

7. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Stylista leter etter Norges beste beauty-vlogger! Delta og vinn premier for over 28.000 kroner. 

Vinneren av Stylista Beauty Talent får være programleder i fire episoder av Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins, valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal.

Dette er en sjanse du ikke kan la gå fra deg!

Om konkurransen

Stylista Beauty Talent er en videokonkurranse åpen for alle som har fylt 13 år og er bosatt i Norge. Du deltar ved å laste opp en egenprodusert beautyvideo via Youtube og fyller ut påmeldingsskjemaet. Det kan være en makeup-tutorial, hårtips, neglelakk eller noe annet innen beauty. Konkurransen varer fra 1. til 30. september og du kan laste opp så mange videoer du vil.

Les mer om reglene her og her er litt hjelp til å komme i gang.

Stem! Stem! Stem! Hver uke annonserer vi videoen med flest stemmer og som går rett til finalen. I tillegg til fire ukesvinnere deler juryen ut wildcards til videoer de liker spesielt godt. Disse går også til finalen. Første finalist annonseres 7. september!

Etter konkurranseperioden velger juryen en vinner av alle finalistene. Og vinneren av Stylista Beauty Talent annonseres på Stylista.no i oktober.

– Så hva venter du på? Last opp ditt bidrag nå!

HER DELTAR DU!

Premier

Vinneren

velges ut av juryen og får være programleder i fire episoder av Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins. Videoene spilles inn i Oslo høsten 2015 og vil bli vist fortløpende på Stylista.no og tilhørende kanaler. Dersom vinneren har lang reisevei dekker Bonnier reiseutgiftene. Vinneren får i tillegg valgfrie produkter fra Clarins verdt 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal.

Finalistene

(som ikke vinner Stylista Beauty Talent og hovedpremien) vinner en pakke med Clarins-produkter verdt 2.000 kroner, et årsabonnement på Costume og en grunninnføring til Youtube-kanalen sin av United Screens.

Du

som oppgir mailadresse ved stemming er med i trekningen av Clarins-produkter til en verdi av 300 kroner. Vi trekker 10 heldige vinnere!

Mer om premiene

Vi gleder oss til å se ditt bidrag. 

Masse lykke til!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold