© Instagram

Q & A med Årets Stylista 2016: Karianne Skillberg

Q & A med Årets Stylista 2016

7. juni 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

I kveld kåres Årets Stylista 2017 og vi tok en prat med fjorårets vinner for å høre litt om hvordan kåringen og festen var for henne i fjor. Og ikke minst finne ut hva hun har gjort på dette året som Årets Stylista. 

Hvorfor meldte du deg på Årets Stylista i fjor? 

– Jeg klikker meg innom stylista.no flere ganger daglig, så når man får muligheten til å kunne kalle seg Årets Stylista, var det vel strengt talt ikke noe å lure på. Jeg digger konseptet med at det er så enkelt som å hashtagge for å melde seg på. Dessuten, har jeg jo også en blogg som jeg håpet kunne dra nytte av den ekstra oppmerksomheten, noe den absolutt gjorde.

Hvordan var festen og kåringen? 

– Festen var veldig bra og jeg storkoste meg. Jeg var supernervøs før vinneren ble avslørt, noe jeg tror alle finalistene var, så jeg sitter nok igjen med flere inntrykk fra etter selve kåringen, hehe.

Hvor gøy var det å vinne?

– Det var SUPERGØY og skikkelig motiverende. Det å få respons og anerkjennelse for noe en bruker mye tid og energi på er alltid stas.

Har du fått bruk for premiene og hva synes du om dem? 

– Absolutt! Kameraet bruker jeg jo hele tiden, enten det er blogg, ferie eller andre minneverdige opplevelser. Jeg fikk også en klokke fra Andreas Ingeman som jeg bruker masse. Det er en tidløs klassiker. 

Hvilket råd har du til årets tre finalister og ikke minst, vinneren?

– Nyyyyyt! Start kvelden med et glass sprudlende, og ikke minst, ha det gøy. Det at dere er plukket ut blant så mange dyktige fashionistas er en seier i seg selv. Og til vinneren: Bruk oppmerksomheten og tittelen for alt den er verdt. 

Hva har du gjort det siste året? 

– Det siste året har jeg hatt veldig fokus på skole. Jeg har endelig fullført fem år med høyere utdanning i Trondheim og er sykt stolt av å omsider kunne kalle meg siviløkonom. Nå setter jeg snuten mot Oslo, så får vi se hva hovedstaden har å by på. Det kan åpne for mange spennende samarbeid og prosjekter.

Hovedsponsorer: 

NYHETSBREV