© Getty Images

10 grunner til at kusinen din er den beste venninnen du noensinne vil få

Hun er den eneste som får lov til å si noe kritisk om familien din, for det er jo tross alt hennes familie også

5. juli 2019 av Sara Møller Christensen

1. Dere har alltid vært venner. Og når vi sier alltid, da mener vi virkelig alltid. Helt siden dere ble født, og ikke det der tullet med "vi møttes i barnehagen". 

2. Dere deler gener. Kanskje betyr det at dere har samme hår og fregner? Eller at dere begge er megahøye? Uansett, er det alltid hyggelig med en slags "tvilling". 

3. Dere vet akkurat hvor rar familien deres er, og dere kan snakke om det sammen. Dersom noen av de andre venninnene sier så mye som et negativt ord om familien din, kjennes det derimot som om noen har stukket deg med en kniv. 

4. Dere trenger ikke legge så mye innsats i å holde kontakten. Dere vet at dere ses igjen, og at uansett hvor lang tid det går mellom hver gang dere møtes vil det føles ut som om dere så hverandre i går.

5. Det er noe mer eksotisk over en kusine enn en venninne. For eksempel kunne dere (mest sannsynlig) ikke leke sammen hver dag, fordi dere ikke bodde ved hverandre eller for eksempel gikk i samme klasse. Og ikke bare det; i dag husker alle av venninnene hvem som er "kusinen".

6. Dere har delt viktige øyeblikk. Dere har sunget dere gjennom utallige sanger i hverandres konfirmasjoner, dere har danset sammen i tanten deres sitt bryllup, og dere holdt rundt hverandre i begravelsen til bestemor. De opplevelsene har man ikke med andre venninner. 

7. Dere har ikke nødvendigvis samme alder, men det kan være bra for vennskapet. Den eldste av dere hadde alltid en trofast beundrer i den yngre, og den yngste hadde alltid noen som tok vare på henne å se opp til. 

8. Dere er ærlige med hverandre. Du vet at du kan si alt til henne - hun slutter jo uansett ikke å være kusinen din.

9. Hun er annerledes enn de andre venninnene dine. På skolen fant du venninnene dine fordi dere var noenlunde like og delte samme interesser. Dette gjelder ikke nødvendigvis kusinen din, og kanskje hadde dere ikke en gang vært venninner om dere ikke var i familie. Dette gjør vennskapet deres til noe helt spesielt.

10. Uavhengig av hva som skjer vil dere alltid være knyttet til hverandre. Hun er jo tross alt ikke kun venninnen din - hun er jo kusinen din!

Vil du delta i konkurranser, lese flere spennende artikler og nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet vårt! 

NYHETSBREV