Forsinket?
Åh, tiden går bare for FORT for oss som er sent ute © Getty Images

10 ting du bør vite om du er venn med oss som ALLTID kommer for sent

Vi har faktisk de beste intensjonene... men det går bare galt.

4. juli 2019 av Maria Denise Christoffersen

1. Det er ikke fordi vi har LYST til å komme for sent. Vi stresser for å rekke det, men så skjer det liksom alltid noe uforutsett rett før... Som for eksempel en telefon fra mamma eller en deilig, varm dusj. 

2. Når vi sier "La oss møtes klokken 12ish", bør du være litt ekstra oppmerksom. "ish" betyr at vi tar litt lett på møtetidspunktet. Sorry, men sånn er det bare. 

3. Vi ser på oss selv som tidsoptimister. Så ikke kall oss late. Ferdig snakka. 

4. Det er sjeldent vår egen skyld at vi kommer for sent. Bussen, venninnen i telefonen, trafikken og været er skurkene her. Vi er heller uskyldige ofre som gjør vårt beste - mot alle odds. Det er som om selve livet motarbeider oss. 

5. Vi er misunnelige på deg som faktisk klarer å møte opp til avtalt tid. Hvordan får du det til?! 

6. Vi beundrer deg også for det. Seriøst, hvordan får du det til?? Vi føler oss som en kombinasjon av Vy og uregelmessig mens i sammenligning. 

7. Du skal alltid ta det med en klype salt dersom vi skriver noe som "Kommer nå". Det betyr at vi er i ferd med å kle på oss, men at vi regner med å innhente de tapte minuttene på veien.

8. I det hele tatt er det en god ide å legge på 12-15 minutter fra din planlagte ankomsttid. Du må uansett vente på oss, så ikke kast bort tiden med noe som tilsvarer en episode med Friends, på å stå der å henge. 

9. Når vi for en gangs skyld kommer først vil vi gjerne ha ros. Det skjer ca. en gang hvert skuddår, så hvorfor er det ingen som klapper? 

10. Du ER viktig for oss. Vi bruker hele turen på å tenke ut unnskyldninger som vi skal gi fordi vi virkelig er lei for at du alltid må stå og vente. 

Vil du delta i konkurranser, lese flere spennende artikler og nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet vårt her.

NYHETSBREV