Jente med ansiktsmaske
© Getty Images

12 ting du garantert kjenner deg igjen i hvis du synes ditt eget selskap er det beste

Det er seriøst et no-go å ha avtaler hver eneste dag!

19. august 2020 av Maria Broe Trustrup Hansen

1. Du synes det er vanskelig å finne på flere unnskyldninger for å droppe fredagsfesten når venninnene dine maser. De kan bare ikke forstå at du helst vil sitte hjemme alene med en stor pose smågodt og se på  X Factor.

2. “Er du helt sikker på at du ikke vil bli med på tirsdag?” Okei, det kommer helt sikkert fra et godt sted, men du er hverken trist eller ensom bare fordi du ikke gidder å være med på alt. 

3. Folk kaller deg for "en ensom ulv" og du elsker det. Oh yes, det er seriøst verdens beste kompliment!

4. En kinotur med deg selv er et høydepunkt. Der er ingen som vil forstyrre deg eller spise opp popcornet ditt. I tillegg kan du faktisk tenke en selvstendig tanke etter filmen er ferdig, istedenfor å høre på noen plapre løs. Genialt!

5. Du elsker å skjemme bort deg selv. Hvem har sagt at det er for mye av det gode å stå på kjøkkenet og lage en supergod biff med bearnaise og drikke rødvin alene? Ingen vel?!

6. Du ser et hav av fordeler med å være singel. Selfølgelig er det fint å ha en kjæreste, men han kan ikke å være med deg konstant. Albuerum er kodeordet til et godt parforhold!

7. Din drømmereise består av deg, en koffert og ingenting mer. Noen synes at det er veldig ubehagelig å reise alene, men du kan ikke komme på noe mer befriende.

8. En full kalender er ditt verste mareritt. Og nei, det betyr ikke at du ikke liker familien eller vennene dine, men bare at du har behov for alene-tid.

9. Du er veldig god til å fordype deg i ting. Ofte har du gang i et hav av småprosjekter og en optimal lørdag for deg er når du har tid til at gå helt inn i din egen verden.

10. Du elsker å observere folk. Når andre tror at du bare sitter og sturer på bussen, sitter du faktisk og lytter intenst på krangelen mellom kjæresteparret foran deg.

11. Noen ganger føler du at du er venner med yndlingskarakterene fra din favoritt tv-serie. Du bruker så mye tid sammen med McDreamy og Jon Snow, så det blir vanskelig å skille virkeligheten og streaming-verdenen fra hverandre.

12. Du blir sjeldent sur hvis folk avlyser en avtale. Mer alene-tid? Ja takk!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold