B-mennesket, Jess fra New Girl, sover på sofaen
Er du B-menneske slik som Jess fra New Girl? © Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment, 20th Century Fox Television

13 problemer bare B-mennesker forstår

Er også ditt energinivå på topp sånn cirka klokka 23? Det hadde jo ikke gjort noe å vært litt smartere skrudd sammen…

15. august 2019 av Sara Møller Christensen

1. Det er aldri noe bra på TV etter klokka 23, men likevel blir du sittende oppe og se King of Queens. Og er du heldig har du bare sett episoden to ganger før.

2. Morgenmøter er en fysisk umulighet. Du vet du burde hørt etter og tatt notater, men alt du fikk ut av møtet var tre sider med kruseduller. Kunstnerspire rett der!

3. Hovne øyne. Det finnes ikke agurker nok i verden…

4. Lyden av alarmen er ren tortur. Så kanskje du kan være så grei å finne en annen ringetone, Hanne fra regnskap?

5. Du er nødt til å spise kveldsmat to ganger. Først med de vanlig dødelige i halv syv-tiden, så igjen fire timer senere, når sulten er i ferd med å flå deg innenifra.

6: Snooze-knappen er som heroin for deg. Du både elsker og hater den - og det skal mye til å trykke bare en gang. Fullstendig avhengighetsskapende!

7: Solen er ikke din venn. Ute er det alltid mørkt når du er mest våken, og lyst når du er på det trøtteste. Kom igjen, sol!

8: Du har alltid på deg de samme klærne. Du får ikke nok kreativt overskudd til å sette sammen noe nytt før en gang etter klokken elleve, men er redd for at sjefen ikke vil godta det som en legitim unnskyldning for å komme senere på jobb.

9: Når du prøver å legge deg tidlig ligger du søvnløs i timevis. Til slutt er du så frustrert at du ender opp med å være våken to timer lenger enn du egentlig pleier. Supert!

10: Morgentrening... Kommer aldri til å skje. Alle de som sier at “du kan jo bare trene før jobb”, når du klager over at du ikke har tid - de kan stappe de sure treningssokkene sine langt inn i kjeften! 

11: Du er redd for å få barn. Ikke fordi de skal presses ut gjennom skjeden, men fordi de våkner så tidlig. Skrekken!

12: Du har aller mest energi når du ikke får brukt den til noe. Rundt midnatt får du en genial innskytelse om å støvsuge, øve på breakdance eller bore hull i veggen for å henge opp hylla du monterte natta i forveien. Ingen av delene sikrer deg tittelen “Årets nabo” - og år vil du faktisk veldig gjerne vinne...

13: Det er mandag hver dag. Hey, dere A-mennesker. Vet den trøttheten man kjenner på mandags morgen? Velkommen til vår verden!

NYHETSBREV