© STX Entertainment, Huayi Brothers Media

13 tegn på du ikke er den festløven du en gang var

Slutt på gamle vaner!

27. august 2020 av Tine Sandorf

1. Du foretrekker et privat hyggearrangement med god mat og rødvin – fremfor et klistrete dansegulv og drinks.

2. Du tenker over konsekvensene. Er det virkelig nødvendig å styrte ned ti shots klokken tre?

3. Du føler at festklærne dine er alt annet enn komfortabelt. Høye hæler og korte kjoler er så langt fra de joggebuksene og Birkenstock-sandalene, som nå er ditt "go-to" antrekk på fredagskvelden. 

4. Spiller de ikke veldig høy musikk her? Du kan ikke høre dine egne tanker engang! Og mens du sier det, blir du plutselig klar over at du høres ut som en i pensjonsalderen.

5. Du gjesper klokken 23 – hvor fikk du all den energien fra da du var yngre? Og hvorfor er det slik at alle venter med at dra ut på byen til det er langt over din normale sengetid? Kan vi ikke gå ut rett etter vi har spist – så får vi mer ut av morgendagen også?

6. Når du ser rundt i baren, føler du deg plutselig veldig gammel. Så du virkelig også så ung ut engang? Og var du virkelig så høylytt? 

7. Du kan ikke huske når du sist gang var på en klubb helt til det stengetid. Hvor mange ganger før har du ikke sittet med en helt ny drink i hånden og mumlende ropt: ‘Er festen allerede ferdig?!’, når lyset på diskoteket blir skrudd på?

8. Du blir full av to drinker. Husker du den tiden hvor du kunne drikke to flasker med den samme effekt?

9. Når du får en ‘er du ute på byen’-sms lørdag kveld, er din første tanke: ‘Hva hadde du regnet med?!’ Det ville vært et spesielt tilfelle hvis det var en av de få dagene om året hvor det faktisk skjer. 

10. Hvis du skal lokkes ut på dansegulvet burde dj`en spille musikk som du faktisk vet om. Kan du spille noe fra Backstreet Boys?

11. Når du snakker med dine venninner om fyllehistorier, har dere snakket om dem tusen ganger før. For dere har ikke noen nye å diske op med.

12. Du blir irritert hvis det ikke er ledige sitteplasser til dine venninner og deg. Før var det gøy når baren var tettpakket, men nå trenger dine slitne ben rett og slett en hvilepause.

13. Du blir sint på deg selv hvis du kaster op, når du er bakfull. Før var det en ukentlig hendelse.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold