Chris, Vilde, Eva, Noora og Sana fra Skam
Du har garanteret opplevd helt sykt mye morsomt med dine venninner fra videregående © Norsk Rikskringkasting (NRK)

14 grunner til at venninnene dine fra videregående er helt spesielle

De sørget selvfølgelig for at de pinligste historiene ikke dukket opp i årboken

10. mars 2020 av Michelle Andersen

1. De har hjulpet deg gjennom de mest berusede tilstander. Du tør ikke en gang tenke på hvordan det hadde endt hvis ikke de hadde holdt håret ditt og sørget for at du ikke la ann på festens kjekkas - med spy i munnviken!

2. Apropos kjekkasen, så har de selvfølgelig også vært der gjennom alle dine videregående-crushes. Innerst inne var de nok fullt klar over at du ikke hadde særlig sjans på Johan i tredje klasse...

3. De støttet deg til gjengjeld ikke fullt så mye da du "kom til" å kline med han nye førsteklassingen på introfesten. Og det takker du dem fortsatt for den dag i dag! 

4. Takket være dem ble de dønn kjedelige historietimene om oldtiden en smule bedre. Men kun en smule. Dessuten aner du fortsatt ikke hva du noensinne skal bruke den kunnskapen til... 

5. De sørget for at studieturen føltes som rene festen. Hei vent, det var jo en ren fest. Hvem har vel nogen gang vært edru på en studietur?!

6. De var de eneste som kunne overbevise deg om at den gigantiske kvisen som dukket opp dagen før skoleballet slettes ikke var så ille. Selv om den på det tidspunktet føltes som ditt livs undergang.

7. Da du fikk førerkort satte de seg gladelig inn i bilen med livet som innsats. Og de lo ikke en gang da du lagde en kolossal ripe i sidespeilet fordi den dumme lyktestolpen stod i veien... Løgn, så klart syntes de det var noe av det morsomste du noensinne hadde gjort.

8. De guidet deg gjennom videregåendes obligatoriske identitetskrise. Det du den gang ikke visste var at selvfølgelig gikk alle gjennom en slik krise! 

9. De trøstet deg da du fikk en halvdårlig standpunktkarakter i spanskThank God for at det sinnsyke karakterjaget er et overstått kapittel!

10. De forberedte deg til din første gang. Ikke at de nødvendigvis hadde særlig mye sexerfaring selv, men likevel... Hva skulle du gjort uten deres velmente tips og råd?! 

11. Apropos sex, så utvekslet dere selvfølgelig altid saftige detaljer. Han kjekke i andre, som din venninne lå med i helgen, hadde ingen anelse om hvor mye hele venninnegjengen faktisk visste om han...

12. Dere kjempet dere gjennom det høyt fryktede særemnet sammen. Greit nok, det var en lang, seig kamp, men dere kom i mål!

13. De sørget for at russetiden ble ditt livs høydepunkt. Uten dem hadde du heller ikke fått så mange knuter i lua. Selv om... kongla sørget du faktisk for selv.

14. Alt i alt er det de som har sørget for at videregående utgjør tre av de beste årene i ditt liv. Så takk, tusen takk! 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold