Hailey Baldwin og Justin Bieber
Turtelduer:

Er det bare fryd og gammen for Justin og Hailey om dagen? 

© Getty Images

10 problemer jenter i et forhold har

Vi har vel alle vært der?

23. januar 2019 av Redaksjonen

Å være i et forhold er som regel veldig fint og flott - MEN for de fleste er det tider hvor ikke alt går på skinner (sånn skal det være!). Her er en liste over de 10 mest irriterende tingene ved å være i et forhold:

SVIGERFAMILIEN


Ok - vi begynner med det verste! Neida, men svigerfamilen kan for mange være en stor utfordring. Har du noen gang vært med kjæresten på langtur med hele hans familie? Dette kan være en stor prøve for mange forhold - en prøve som ikke alltid blir bestått.

KRANGLING


"WE WERE ON A BREAK". Enten det er krangling på byen, eller mer alvorlige problemer som "hvem gikk ut med søpla sist", så er krangling aldri gøy - men vanskelig å unnslippe helt i et forhold.

We were on a break

HENSYN

Når du var singel så kunne du gjøre akkurat som du ville, men den tiden er over! Nå må du faktisk ta hensyn til et helt annet menneske - SUKK.


JENTETING

Fordi du ikke bare kan tenke på deg selv...så er det noen ting som må nedprioriteres, som for eksempel: ha "Sex and the City"-maraton til du er firkantet i øynene. 

SOVING

Vi er ganske sikre på at de fleste jenter har følt på dette problemet. Hvor mange ganger har du våknet midt på natta og trodd at det var krig? Snorking er faktisk et stort(!) problem for mange i et forhold. For ikke å snakke om uutholdelig varme under en dobbeltdyne. Nei, det å sove sammen er ikke alltid like romantisk som flere kanskje ville påstå.

SJALUSI

Som med Blair, Chuck og "Lord Marcus Beaton" - noen ganger er det lov med litt sjalusi. MEN det er viktig å passe på at det ikke blir for mye av det. 

OPPMERKSOMHET

Når du tar på deg et litt sexy antrekk for å imponere kjæresten, men finner ut at det er fotball på tv. Ja, det er bare å si hadet til alt som heter oppmerksomhet og kosing.

SINGLE VENNINNER

"Bli med ut a" - Ja, det er alltid noen single venninner som ikke skjønner konseptet: "ligge på sofaen med kjæresten og være kjip på en LØRDAG". (Jenter i et forhold får igjen for denne i punkt 5 i "10 problemer single jenter har").

MELDINGER

Når du skriver en lang og dyp melding til kjæresten, og svaret er: OK. Ett ord om det: Nedtur.


"DEN TIDEN AV MÅNEDEN"

Når kjæresten ikke skjønner at du MÅ faktisk spise opp all sjokoladen og isen for ikke å dø. Mensen er ikke alltid så gøy, og spesielt ikke når du må dele mat og godteri!

MEN...

Uansett hvor mye problemer dere måtte ha i et forhold, så er det vel ofte at det ender som med Chuck og Blair?


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold