© iStock

10 ting kjæresten din gjør for deg, som du helst ikke vil gjøre for han

Dobbeltmoralsk? Vel, det kan vel diskuteres...

28. januar 2019 av Maria Broe Trustrup Hansen

1. Han går ut klokken ti om kvelden for å kjøpe isen du desperat craver. Det er mørkt og kaldt, og du er sliten, så du nekter faktisk å gå ut av døren. Men tror du kjæresten vil ut av sofaen akkurat nå? Gi ham en ekstra takk når han kommer hjem med isen. 

2. Han fjerner edderkopper og andre ekle insekter i leiligheten – for du nekter å ta i de. Du er evig taknemmelig, såklart. 

3. Han sjekker om det er innbrudd i leiligheten når du hører en merkelig lyd. Han setter virkelig livet i fare for deg. Ææ, hadde du noen gang gjort det for han?

4. Han masserer føttene dine (selv om de stinker). Men du rører ikke hans stinkbomber! Dobbeltmoralsk? Vel, det kan vel diskuteres... 

5. Han lapper sammen sykkelen din når hjulet har punktert. Du sier til deg selv at du ville gjort det sammen, men du vet vel ikke hvordan det gjøres...

6. Han bærer den tunge vesken din. Ja, han er sterkere enn deg, men ser det kult ut? Nope. Men søt er han. 

7. Han smiler ikke når du låner hans favoritt T-skjorte natt etter natt. Ok, han ville nok ikke nyte å hoppe i favorittkjolen din heller, men du ville ikke ta det pent hvis han prøvde.

8. Han renser avløpet. Og ja, selv om det ikke er akkurat hans lange hår som gjør at det er tilstoppet.

9. Han kjøper gaver som er helt utenfor hans komfortsone. Bare vurder hvor mye det krever av han å gå inn i Triumph-butikken for å finne den rette gaven til deg. Hvis verktøyet står på hans ønskeliste, må han få faren sin til å kjøpe den for seg.

10. Han ser dine chick-flick filmer (nesten) uten diskusjon. Bare innrøm det, du ville aldri tilbringe en hel ettermiddag på sofaen med den ene Premier League-kampen etter den andre.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV