© Getty Images

11 tegn på at han kanskje liker deg

Har han fortalt vennene sine om deg?

16. januar 2019 av Marianne Fischer

1. Han har fortalt vennene sine om deg. Når vennene hans vet hvem du er, er det fordi du betyr noe for ham.

2. Han tar initiativ. Du trenger ikke å vente på at han melder eller ringer deg. Uansett om han er opptatt på jobb, telefonen har blitt stjålet eller om han har brukket alle fingrene. 

3. Han husker ting du har fortalt tidligere. Hvis han er veldig keen på deg, vil han lytte til alt du forteller – uansett hva det er. Så, når han spør hvordan din bestemors kusine hadde brukket hofta, vet du at han virkelig hører etter. 

4. Han oppfører seg annerledes rundt deg. Hvis du føler at han oppfører deg annerledes, er dette et tegn på at han er interessert. Prøv å legge merke til hvordan han snakker til vennene sine - slik at du enkelt kan sammenligne.

5. Han gir deg komplimenter. Menn er veldig visuelle, og de tennes først og fremst gjennom ting de ser. Når han forteller deg at du er vakker- ja, det er sannsynligvis ikke fordi han håper på kun en middagsdate. 

6. Han babler. Når han deltar aktivt i samtalen og har problemer med å være stille, er han definitivt interessert og ivrig etter å bli kjent med deg.

7. Han smiler til deg. Hvis han ser bort på deg, og ikke klarer å holde igjen smilet, er det ingen tvil. He's just that into you. 

8. Han føler seg komfortabel. Når han betror seg til deg med sine problemer og bekymringer, betyr det at han stoler på deg – og muligens ønsker å dele livet sitt med deg. 

9. Han erter deg. Hvis han gjør narr  av deg på en kjærlig måte, kan det være hans måte å få deg til å le og vise deg at han liker deg.

10. Han presenterer deg for familien. Før eller siden møter du din berømte svigermor, og det kan være vanskelig å føle seg velkommen de første gangene. Uansett – hvis han er skikkelig keen, så har han ingen problemer med å presentere deg for familien. 

11. Han sier det. Og da handler det bare om å nyte det.

Følg @stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold