Kjærlighetsromanser
Kjærlighetsromanser © Paramount Pictures

12 ting alle har gjort som forelskede tenåringer

Det virket kanskje som en besettelse, men det var i virkeligheten heeeelt uskyldig...

15. april 2019 av Tine Sandorf

1. Du gikk/syklet/kjørte/jogget forbi huset hans sånn 28 ganger om dagen...  Alt i håp om å få et lite glimt av han! 

2. Ja, du gjorde alt for å ‘tilfeldig’ møte på han over alt. Men å faktisk snakke sammen ble liksom for mye...(??)

3. Derfor var det en god ide å ringe han fra hemmelig nummer, for å høre stemmen hans – for så å slenge på røret med en gang han faktisk svarte. 

4. Men det var heldigvis mer enn kun en kjekk fyr i nabolaget. Din ‘topp 10-liste’ over søte gutter ble dermed jevnlig oppdatert. Så visste du også hva du og venninne dine kunne gjøre for å få tiden til å gå.

5. Du brukte spådomskort, fordi det var jo den eneste måten du kunne finne ut av om ønsket om kjæreste kom til å gå i oppfyllelse.  Også var det jo alltid en mulighet å bytte på kortene om man ikke fikk det svaret man ønsket seg. 

6. ‘Hvordan passer etternavnet hans med mitt fornavn?’ Du brukte gjerne alle sidene i kladdeboken på å skrive ned ditt nye navn... Bare sånn i tilfelle det kom til å bli et bryllup i fremtiden... 

7. Og din dagbok var på samme måte fylt med mer eller mindre kunstneriske og filosofiske fortelleringer om deg og han. Det var nesten som å være med i din favoritt-ungdomsfilm, jo!

8. Send, ikke send, send, ikke send... Du skrev mange sms'er du aldri sendte. For: tenk om han aldri svarte??! Eller, tenk om han svarte?!? 

9. Hvis det faktisk lykkes å bli kjærester, tok kun to dager før det føltes ut som om dere hadde vært sammen for alltid.  

10. Og når dere endelig (ENDELIG!) kysset, var det kanskje ikke helt som forventet.  

NYHETSBREV