Anne Hathaway og Kate Hudson i Bride Wars
Anne Hathaway og Kate Hudson i Bride Wars © Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises

13 følelser du opplever når venninnen din skal gifte seg

Du har ikke hatt bruk for så mange kleenex siden du så Titanic.

24. mars 2020 av Sara Møller Christensen

1. Glede på den litt hysteriske ‘hvine-aktige’ måten. Ja, unnskyld, men du er simpelthen bare veldig glad på hennes vegne!

2. Nysgjerrighet. Hvordan fridde han, hvordan føltes det, har dere satt en dato, hva slags bryllup skal det være? Så. Mange. Spørsmål. 

3. Prestasjonsangst. Når den første gleden har lagt seg går det opp for deg at det nå er opp til deg å planlegge det perfekte utdrikningslaget, kjøpe den perfekte gaven og lage det perfekte innslaget til brylluppet. Gulp.

4. Frustrasjon. Å planlegge et utdrikningslag viser seg å være omtrent like krevende som å planlegge et presidentbesøk – bare med litt færre sikkerhetsvakter og litt flere shots.  

5. Rendyrket lykke. Din venninnes strålende smil, som nesten går helt rundt, (og ansiktsuttrykket når hun sitter med bind foran øynene og anlegget plutselig spiller ‘You Can Leave Your Hat On’) gjør at alt arbeidet med utdrikningslaget føles 100% verdt det.

6. Misunnelse. Du har intet annet enn love til overs for venninnen din, og du unner henne det SÅ mye – men hva må man selv gjøre for å bli fridd til? Hva? Hva?

7. Krise. Som gjest i bryllupet, hva pokker skal man kle seg i? Kleskrisen over alle kleskriser melder seg. Er det en veldig dum ide å gjenbruke ballkjolen fra videregående? Nei, vel? 

8. Vondt i lommeboka. Når du legger sammen hva du har brukt på utdrikningslag, kjole, gave og hotellopphold i nærheten stedet din venninne og hennes mann har valgt å holde bryllupet, innser du at du kunne fått en mindre jorden rundt-reise for det samme beløpet. Pytt! Hun ville gjort det samme for deg.

9. Spenning. Du våkner på den store dagen, og skal hjelpe venninnen din med å gjøre seg klar, og plutselig husker du hvordan det var å våkne på julaften som barn.

10. Stolthet. Orglet har ikke en gang spilt sin første tone før en klump setter seg i halsen på deg. Når du får øye på venninnen din blir den oppløst i tårer. Diskret, selvfølgelig... du har jo brukt over en time på sminken!

11. Nervøsitet. Nå er du jo ikke den store taleren, men... det hadde vært veldig kjedelig om ingen lo! Mon tro om det ikke det er best at du drikker et ekstra glass hvitvin? Selvfølgelig er det det!

12. Overflod av kjærlighet. Talene, kyssene, musikken, maten, vinen. Du er like ved å boble over av glede og kjærlighet. Må denne kvelden aldri ta slutt!

13. Overraskelse. Er klokken virkelig 05? Du har din venninnes strømpebånd som pannebånd, og du har ikke hatt på sko siden kl. 01. Det er kanskje på tide å gå til sengs. Kan man få et ekstra stykke bryllupskake to-go?

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold