Bridget Jones i Bridget Jones' Diary
ALL BY MYSELF© Miramax, Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, Little Bird

13 uunngåelige ting du kjenner deg igjen i hvis du er den siste single i vennegjengen

Deres gruppechat har gått fra morsomme memes om alkohol til tips til altanen.

7. juli 2020 av Zenia Andine Kehlet

1. Du har ingen å dra på byn med. Dine venninner vil nemlig heller ha en kveld i sofaen med kjæresten enn å få gratis drinks ute.

2. Det vil du egentlig også selv, men du må bare ut å finne denne personen først... og få litt flere gratis drinks først.

3. Selv om du noen ganger vil ha en å kose med på sofaen en fredags kveld, så er du glad du slipper å dra til kjærestens tantes bursdag på lørdagen...

4. Dere gruppechat har gått fra morsomme memes om alkohol til tips og triks til altanen. Og du føler at du blir oppfattet som gruppens alkoholiker når du igjen spør om de blir med på byn... Fortsatt uten hell...

5. Venninnene dine elsker å høre om alle dine eskapader. Det er derimot kun deg som bidrar med morsomme historier for de andre har ikke vært på Tinder i årevis...

6. Å sjekke Tinder er etterhvert blitt en like så fast rutine som å sjekke Instagram når du våkner om morningen.  Og selv om du sjekket datingappen for fem minutter siden, så sjekker du den igjen... Også selv om du virkelig ikke har behov for å se flere menn i bar overkropp.

7. Venninnene dine er derfor veldig interessert i Tinderprofilen din. Og vil veldig gjerne swipe og finne en partner til deg. 

8. Det blir en del flere swipes til høyre når de swiper for deg. Når du selv holder på, virker det som om appen kun har en funksjon; nemlig å swipe mot venstre.

9. Tilfredstillelsen du opplever når dine venninner klager på kjærestene sine. Du visste at du ikke ville ha en sånn en uansett. 

10. Å motta en bryllupsinvitasjon skaper frykt. Du er selvfølgelig veldig glad på deres vegne, men hvis du ikke finner en date, så kommer du ikke.

11. Du skal alltid vurdere om du egentlig orker å bli med på familiearrangementer. For når onkel Anders (igjen) spør om du har funnet en kjæreste etter kun 10 minutter, så angrer du med en gang.

12. Du er lei av at både venninner og familie hele tiden spør hvorfor du fortsatt er singel. Vi er i 2020. Det kan faktisk være et bevisst valg...

13. Faktisk har du ikke noe imot å være den siste single i vennegjengen – du har det jo det helt fint og nyter singellivet – og at du kun skal ta høyde for deg selv.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold