kjærestepar
© iStock

15 gode vaner lykkelige kjærestepar har

Veien til lykke er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

25. januar 2019 av Maria Broe Trustrup Hansen

1. De kysser (minst) 5 ganger daglig. "God morgen, ha det, hei igjen, god natt" eller bare fordi - og så er resten bare bonus (og det kan være mange av dem).

2. De husker å si "Jeg elsker deg". Og ikke bare når det til tider nesten føles som en plikt, men når de plutselig føler det og må si det. 

3. De setter av tid til kjærestekvelder. De vet at det er viktig å prioritere hverandre og kjærligheten, og ingen andre avtaler får komme i veien.

4. De gir hverandre komplimenter. Alt fra det som går på hvor fantastisk den andre er, men også de små tingene som å sette pris på en ny frisyre eller et godt måltid.

5. De gir hverandre rom til å være seg selv og gjøre de tingene de vil. Det er aldri forbudt å be om alene-tid eller vennetid.

6. De har felles interesser – det kan være så enkelt som å se en serie sammen. En studie har faktisk vist at par blir lykkeligere av på TV-programmer sammen.

7. De overrasker hverandre. Alt fra små og uventede overraskelser, som en søt beskjed på puten eller et stykke sjokolade i jakkelommen, til ville overraskelser som en impulsiv mini-ferie på et fint hotell.

8. De klemmer hverandre. Ingenting slår en lang og god klem.

9. De har regelmessig sex. De er gode til å utforske hverandre på soverommet, så det ikke blir kjedelig.

10. De legger seg ikke sinte. De snakker gjennom dagen og diskusjonene slik at de ikke legger seg med uavklarte krangler. 

11. De møtes på midten. Det er ikke alt som må diskuteres, så de velger sine kamper, og det betyr også at de noen ganger må svelge noen kameler, men det er helt greit.

12. De lytter med ordentlig interesse for hverandres historier. Også når de er kjedelige.

13. De pleier forholdet, i stedet for å lete etter noe bedre.

14. De husker hverandre på de magiske dagene. Og du gjør det spesielt når hverdagen er litt kjip.

15. De innrømmer at de noen ganger blir lei av hverandre. Men de minner hverandre på at de elsker hverandre mesteparten av tiden - og at de heller vil gjøre hverandre gale enn å være med noen andre.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV