Carrie og Big
© New Line Cinema, Home Box Office (HBO), HBO Films, Village Roadshow Pictures

15 grunner til at han er verdt å gifte seg med

Ingenting sier "jeg elsker deg" som når han lar deg velge serie 😍

13. juni 2019 av Diana Bjerregaard Kristensen

1. Han kommer med fyllesyke-mat når du er ynkelig og virkelig trenger omsorg -  og så har du ikke en gang bedt om det!  

2. Han får deg alltid til å føle deg bedre når du er trist. Han trøster deg ikke på en mamma-aktig måte, men klarer alltid å trylle frem et smil. 

3. Han holder ut med deg når du vet du er heeelt urimelig fordi du har en drittdag.  En gang i blant går det utover han, men han tåler det. 

4. Han er din absolutt største fan. Han er alltid den første som ringer eller tekster når du har vært på jobbintervju eller hatt eksamen. Han kommer til og med i forkjøpet på moren din - og det sier litt... 

5. Han kjenner deg godt nok til å vite at når du sier du ikke skal ha noe lørdagsgodis, så tar han med litt smågodt og en Pepsi Max. Aka akkurat det du liker best i hele verden. Det er nesten som om han kjenner deg bedre enn du selv gjør.  

6. Han er et av få mennesker som kan lokke deg med på noe vilt og spontant - helt utenfor komfortsonen. Men du føler deg alltid helt trygg og sikker når du er sammen med han.  

Les også: 6 tegn på at du er klar for å flytte sammen med kjæresten

7. Han fikser alle de kjipe tingene du syntes er vanskelige. Du er en sterk og selvstendig kvinne, men noen ganger er det fint med hjelp når du setter sammen Ikea-møbler eller fikser sykkelen. 

8. Han vet alltid hva han skal svare når du spør (veldig) ledende om hva han syntes om den nye kjolen din. “Jeg digger den! Du ser så hot ut." Litt merkelig at ingen andre menn skjønner at DET ER DET ENESTE RIKTIGE SVARET. 

9. Han lar deg bestemme hvilken serie dere skal se på. Større kjærlighetserklæring finnes nesten ikke. Hvertfall ikke når dere har helt forskjellig streaming-smak. 

10. Han ler når du kommer hjem med en rosa vannkoker, når du egentlig skulle kjøpe ny støvsuger. “Men hva skulle jeg gjøre? Den er jo ROSA!”

11. Han henter og kjører deg når du ber om det. Selvom han heller kunne ha sovet lenge eller ligget på sofaen og spilt Fifa.

12. Han har middagen klar når du kommer hjem etter en lang dag.  Lite måler seg med en mann som kan lage mat. 

13. Han er den eneste du trenger å ta med på eventer du virkelig ikke har lyst til å dra på. Så lenge han er ved deg, orker du plutselig å small-talke med tante Britt. 

14. Han forteller deg at du er vakker. Også – ja, faktisk spesielt – når du nettopp har våknet og har søvn i øynene, morgenånde og har på deg den styggeste T-skjorten. 

15. Han ler av dine litt tørre vitser, og du ler av hans. Og er det ikke noe som heter at par som ler sammen, forblir sammen? 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV