Søtt par
Søtt par © Getty Images

15 søte ting du ikke oppdager at kjæresten din gjør

Typen gjør det faktisk ganske bra...

28. mars 2019 av Maria Denise Christoffersen

Det er ikke sikkert at du vet HVOR herlig kjæresten eller flørten din er. Derfor har vi samlet grunnene til at typen fortjener et kjempekyss neste gang du ser han. 

1. Han finner seg i å bli kalt fjollete kjælenavn

Det er kanskje ikke så maskulint å bli kalt "mussi" eller "baby" - men gode menn bærer kallenavnene med stolthet. Mest av alt gjør de det, fordi de vet at det gjør deg glad å kosesnakke som om du pratet til en hundevalp.  

2. Tilbyr seg å betale 

Selv om det står dårlig til på hans konto, er han galant og tilbyr seg å betale for lunsj. Kanskje tar du det som en selvfølge, men hans generøsitet betyr at han har mindre å bruke på seg selv. Men han gjør det gjerne. For deg. 

3. Han sier at Scarlett Johansson ikke er deilig

“Hun er overvurdert og ikke helt min type," sier han. Du blir glad og unnlater å innse det faktum at alle menn syntes Scarlett Johansson er digg.  

4. Han trøster deg når du har mareritt

Han sov godt, men han våkner og holder rundt deg når du har hatt mareritt. Kanskje du ikke husker det dagen etter - men han passet virkelig på deg, selv om han var kjempetrøtt.

5. Legger ned dolokket 

Dersom han hadde bodd alene, hadde han latt det stå oppe. Men han vet at det betyr noe for deg når dolokket er nede, så han husker å ta det ned - nesten hver gang! 

6. Kjøper favoritt-smågodtet 

Når han handler inn til helgen, vet han akkurat hvilke godsaker han skal plukke med seg fra smågodthyllen. Du tror kanskje han har plukket smågodt etter egne preferanser, men i virkeligheten er alt i posen tilpasset ditt søtsug...

7. Later som om hardt arbeid ikke er så hardt

Du tenker kanskje at alle menn er bygget til å være handy. Men, det koster han faktisk krefter å hjelpe deg med å sette opp gardinstanga eller å bære ned møblene. Hører du han noensinne klage over hvor vondt han har i ryggen etter å ha hjulpet deg? Tvilsomt. 

8. Klarer seg uten sex

Du ligger i trusen og er klar til å sovne, og han kunne virkelig tenke seg en quickie før dere sovner. Men du skal tidlig opp, så han undertrykker sine egne behov og lar deg sove ... hvertfall til i morgen.

9. Bærer veskene dine 

Selvfølgelig er han søt når han bærer handleposen. Men han er ekstra søt når han hjelper deg med din ultra-feminine dameveske, som på ingen måter passer hans maskuline look. Det er virkelig et kompliment! 

10. Snakker med deg om jenteting 

Når du grubler over livets viktige spørsmål, som “Skal jeg sette opp håret eller la det være løst på bryllupet til venninnen min om tre måneder?” eller når du forteller - i detalj - om underlivssoppen du har, lytter han oppmerksomt. Selv om noen av emnene nok ikke er heeelt under hans interesseområder.

11. Fikser PCn din 

Når han ser at PCn din kjører med eldgamle programmer, bruker han en time av dagen sin på å fikse og installere ny software, sånn at den virker lynraskt neste gang du bruker den. 

12. Lar deg skravle om andre menn 

Når du foreslår at dere skal se den filmen med Ryan Gosling, og han vet at det er fordi den mannen er den deiligste skuespilleren ever, så sier han fortsatt OK. OG lager popcorn. 

13. Sier sin ærlige mening

Han har ventet utenfor prøverommet i et kvarter, og når du ber han om å vurdere om ditt tredje par skinnbukser sitter bedre enn de forrige, gir han deg sin ærlige mening. Selv om den ikke alltid blir så populær. 

14. Han sier at du ser digg ut 

Du har ikke hatt sminke på på tre dager, og badevekten bringer dårlige nyheter. Han syntes fortsatt oppriktig at du ser digg ut - og han mener det når han sier det, selv om du kanskje er uenig.  

15. Han sender søte meldinger

Han vet at dere skal henge i kveld, og han kunne jo bare ventet med å gi deg en oppdatering til da. Allikevel tikker det inn meldinger med hjerter og kysse-emoji allerede ved lunsjtider. Båre sånn at du føler deg elsket. 

Innrøm det, han er rimelig friggin' fantastisk! 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev her

NYHETSBREV