© iStockphoto

15 ting menn gjør som vi ikke legger merke til

De er faktisk ganske så bra noen ganger!

30. januar 2019 av Maria Denise Christoffersen
1. Finner seg i "nusselige" kallenavn

Det er kanskje ikke så maskulint å bli kalt "sussebass" eller "skatten", men en ordentlig mann godkjenner det! Mest av alt fordi han vet at det gjør deg glad. 

2. Tilbyr å betale

Selv om det ligger dårlig an med kontoen hans, så tilbyr han å betale for lunsjen. Kanskje du tar det for gitt, men for ham betyr utgiften at han ikke kan gjøre så mye annet den måneden. Men han liker å gjøre det for deg.

3. Sier at Scarlett Johansson ikke er digg

"Hun er overdrevet og ikke min type i det hele tatt," sier han. Du blir litt glad og prøver så godt du kan å tenke at "alle menn syns jo faktisk Scarlett er dritpen". 

4. Passer på deg hvis du har mareritt

Han sover søtt, men når du våkner av et skikkelig mareritt, så holder han selvfølgelig rundt deg helt til du sovner igjen. Dere husker det kanskje ikke morgenen etter, men han passet på deg – selv om trøttheten tok overhånd. 

5. Legger ned dosetet

Hvis han bodde alene, ville han la det stå oppe. Men han vet at det betyr mye for deg, så han husker å legge det ned – nesten hver gang. 

6. Kjøper favorittgodiset ditt 

Når han handler inn til helgen, så vet han utmerket godt hva som trengs for å gjøre deg fornøyd. Du tror kanskje at han også liker det han har plukket ut, men det er faktisk kjøpt inn til bare deg. 

7. Later som hardt arbeid ikke er noe stress

Du tror kanskje at alle menn er bygget for å være handy. Men det koster ham faktisk innsats og svette for å henge opp gardinene eller bære ut gamle møbler som skal til loppemarked. Hørte du noe klaging etterpå? Nei, vel...

8. Ber ikke om sex

Du ligger i sengen, i ferd med å sovne, og han kunne godt tenkt seg en liten "quickie". Men du må stå opp tidlig, så han legger vekk sine behov.... i hvert fall til i morgen.

Les også: Overrask ham i sengen

9. Bærer din lyserosa veske. 

Selvfølgelig er han søt når han tar bæreposene når dere har vært i butikken. Men når han i tillegg tar den superfeminine håndvesken for deg – det er virkelig et ekstra stort kompliment. 

10. Snakk med deg om jenteting

Når du tenker på de viktige spørsmålene i livet, for eksempel "skal jeg sette opp eller ha håret løst i venninnens bryllup om tre måneder?" eller forteller i detalj om underlivssopp, så lytter han tålmodig. Selv om noen av emnene sannsynligvis ikke tilhører hans interesseområder.

11. Oppdaterer datamaskinen din

Når han ser at du fortsatt bruker et gammelt system, bruker han tid ut av sin dag til å oppdatere og installere ny dataprogramvare. 

12. Lar deg beundre andre menn

Når du foreslår at dere ser den Ryan Gosling-filmen, og han vet godt at det er fordi du syns mannen er den vakreste skuespilleren som noen gang har prydet TV-skjermen, sier han ok. Og lager popcorn.

13. Gir ærlige svar

Han venter utenfor prøverommet i et kvarter, og du ber om hans mening på tredje paret med jeans, så hadde det vært lett for han å bare nikke "ja". Men han forteller deg hva han mener, og sier du bør velge noen andre. Selv om han blir litt upopulær.

14. Sier at du ser vakker ut

Du har ikke brukt sminke på tre dager, men han synes oppriktig at du ser bra ut - så selvfølgelig sier han det, selv om du er uenig.

15. Sender deg søte meldinger

Han vet at dere sees i kveld, og han kan vente med oppdateringer til det. Likevel er det tekstmeldinger med hjerter og kysse-emoji når du kommer tilbake fra lunsjpause. Bare så du føler deg elsket. 

Bare innrøm at han er ganske friggin 'fantastisk!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV