Kærestepar
© Getty Images

5 tegn på at dere er et par som andre beundrer

Er du i et forhold som andre er misunnelig på?

26. juli 2020 av Rie Louise Kirkebjerg

Oppskriften på et perfekt forhold kan være vanskelig å sette sammen. Å overraske hverandre, kysse og ikke gå i seng som uvenner er noen veldig gode vaner som glade kjærestepar har. 

Hvis du er i et lykkelig forhold vil det være tydelig å se på både deg og kjæresten din - og det er garantert noe de rundt dere beundrer. Nedenfor har vi samlet fem tegn på at du er en av de som har et bra og misunnelsesverdig parforhold.

1. Dere kan holde på hverandres hemmeligheter

Selvfølgelig skal du bruke venninnene dine til å snakke om alt fra kjærlighetssorg til hvilke bukser du vurderer å kjøpe på H&M. Men pass på at du ikke gir dem alle detaljene om parforholdet ditt - spesielt ting han eller hun har fortalt deg i fortrolighet. 

2. Dere bruker tid sammen

Hvis du og kjæresten er god til å finne på ting sammen så er andre helt sikkert misunnelig på dere. Uansett om det er en handletur, en kveld på kino, et besøk hos besteforeldrene eller en roadtrip. Det er viktig å prioritere tid sammen. 

Hvis partneren din er den riktige for deg spiller det mest sannsynlig heller ingen rolle hva dere finner på sammen – bare dere er sammen.

Kjærestepar i seng
Er du og kæreste god til at finne på ting sammen?© Getty Images

3. Dere bruker tid hver for seg

Enda mer misunnelsesverdig er det hvis dere også er god til å bruke tid hver for seg. Kanskje spiller kjæresten din fotball hver tirsdag og torsdag, ses med venner og går på byen med studiekammerater. Det samme gjør du!

Det kan være utrolig hyggelig å bruke tid sammen, men noen ganger er det også viktig å gjøre noe alene og gi hverandre plass – og det beundrer andre.

4. Dere er ikke enig om alt

Det er viktig å ha sine egne holdninger, og det er ikke et dårlig tegn hvis du og kjæresten ikke er enig om alt. Det viser andre at selv om dere ikke alltid deler samme holdninger så påvirker det ikke den kjærlighet dere har for hverandre. Dere respekterer derimot hverandres meninger. 

Kærester
Dere må ikke være enige om alt.© Getty Images

5. Dere er god til å løse konflikter

Det sies at god kommunikasjon er det aller viktigste i et parforhold. Uansett om dere har en stor diskusjon eller dere bare snakker om hvem som handler inn til frokosten. Det er helt i orden å diskutere eller være uenig om ting, men når dere kan løse konfliktene på en god måte så tyder det på at dere har styr på forholdet og kjærligheten til hverandre. 

Les også: 15 grunner til at han er verdt å gifte seg med 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold